Przy resocjalizacji tacy ludzie powinni dostawać obowiązkowo 3 razy w tygodniu lekcje polskiego. Przecież on sie k🤬a nie potrafi wysławiać
Biedna księżniczka jak oni tak mogli, a w tej historii gdzie są niby te tortury?
Ja dawałem najgorsze kary czyli normalnym osadzonym dodakowe widzenia wiecej skype duze ilosci jedzenia , słabe kontrole celi dodatkowy telefon , łaznia 3 razy w tygodniu ,widzenia intymne, lekarz i dentysta w pierwszej kolejności. Kto nie umiaj sie dostosować to ich h🤬j strzelał że inni mają lepiej a wszystko zgodne z porzadkiem wewnetrzynm . Miałem najlepszy oddział i pytania jak to robie xd
CzerstWybut napisał/a:
Przy resocjalizacji tacy ludzie powinni dostawać obowiązkowo 3 razy w tygodniu lekcje polskiego. Przecież on sie k🤬a nie potrafi wysławiać
zakładam że jest na koksie albo ogólnie już zryty beret od fety plus alko. itp
Gosciu p🤬li troche głosem dejwa z ameryki. Troche słabe te tortury, powinny byc duzo gorsze.
Co to za śmieć? Z tego bełkotu wnioskuje że kolejny pseudo gangster z tik toka. Jeszcze wyłączył możliwość komentowania mu filmów bo pewnie był grubo ciśnięty.