👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matt napisał/a:
Co zrobic zeby nominowac Halmana na admina lub na jego wspolnika?
Możesz zrobić mu laskę. Nie widzisz, że Halowi sodówa uderzyła do głowy? Z takimi komentarzami wobec innych użytkowników, nie nadaje się na admina.
Halman napisał/a:
moze byś mnie o to zapytał czy bym chciał?
Niby dlaczego mam się ciebie pytać? Mam gdzieś opinie gościa, który w zauważalny sposób coraz bardziej oddala się od rzeczywistości, żyjąc i realizując się w internecie. Po tych najazdach na szalonego Edka piwka ode mnie już raczej nie dostaniesz.
35i napisał/a:
Niby dlaczego mam się ciebie pytać?
może dlatego ze mnie sie to tyczy?
35i napisał/a:
Po tych najazdach na szalonego Edka piwka ode mnie już raczej nie dostaniesz.
nie wiedziałem ze macie się ku sobie...
Dobrze że była kamerka. Sprawca odjechałby i weź tu dojdź co się stało.
Halman napisał/a:
Może dlatego ze mnie sie to tyczy?
Może jeszcze zgłoś pretensję do rządu, że wprowadzili 500+ bez konsultacji z tobą?
Halman napisał/a:
nie wiedziałem ze macie się ku sobie... trudno, co robić.
Byłbym wdzięczy gdybyś swoje chore fantazje zachował dla siebie. Taka dziecinada nie jest już nawet śmieszna, tyle razy ją tutaj wałkowano.
35i, weź już mi zejdź z oczu... ty i te twoje riposty, myślałem że jesteś trochę inteligentniejszy.
Halman napisał/a:
35i, weź już mi zejdź z oczu
Sorry, ale młody człowieku z prowincji, nie będziesz mi życia układać.
Halman napisał/a:
myślałem
Weź mnie nie rozśmieszaj, bo mi zajady popękają.

Jakiś czas nie odwiedzałem sadola, nie wiedziałem że teraz w modzie hejt na halmana vel 9000.
Nie chciałbym odstawać od trendów i mody więc zapytam, należy go nienawidzić jak Laloli i Poligona czy trochę mniej?
Nie chciałbym odstawać od trendów i mody więc zapytam, należy go nienawidzić jak Laloli i Poligona czy trochę mniej?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie