Gratulacje, kolejny "wspaniały" pomysł!!!
Ch*j, że nie sadystyczne, ale niech ludzie wiedzą co ich kochane państwo szykuje. Jak będziemy obojętni to już niedługo przeglądanie sadistica będzie się kończyć kartoteką na policji.
Ps, grabie w dupę każdemu, któremu to obojętne
Konto usunięte
2013-05-07, 20:28
.
.
.
Google: INDECT
.
.
.
Konto usunięte
2013-05-07, 20:29
croyna, szczerzę ci życzę, by cię kiedyś wieczorem przycisnęło szczanie i byś za podlanie krzaka gdzieś na uboczu miał założoną kartotekę, jako zachowanie nieobyczajne - na pewno zboczeniec. Tak, serdecznie Ci tego życzę
Tak sie składa, że kilka dni temu wróciłem z Holandi. Byłem tam ponad tydzien i jakoś ani razu nie widziałem aby ktoś sie bił, aby ktoś był do kogoś wrogo nastawiony itp. Wręcz przeciwnie, kazdy jest miły, otwarty. Idąc sobie o godzinie 24 przez Red Light District, z piwkiem w jednym ręku i jointem w drugim przy czym mijając policjantów, którzy głeboko w dupie mają że pijesz i jarasz to bezcenne uczucie. A u nas co? Od razu za taki coś dołek, zawiasy i spieprzony życiorys. K🤬a zastanowice sie palanty czego wy chcecie. Kazdy mądry cwaniak dopóki sam nie znajdzie sie w c🤬jowej sytuacji, a potem płacz.
Konto usunięte
2013-05-07, 20:38
busek napisał/a:
Tak sie składa, że kilka dni temu wróciłem z Holandi. Byłem tam ponad tydzien i jakoś ani razu nie widziałem aby ktoś sie bił, aby ktoś był do kogoś wrogo nastawiony itp. Wręcz przeciwnie, kazdy jest miły, otwarty. Idąc sobie o godzinie 24 przez Red Light District, z piwkiem w jednym ręku i jointem w drugim przy czym mijając policjantów, którzy głeboko w dupie mają że pijesz i jarasz to bezcenne uczucie. A u nas co? Od razu za taki coś dołek, zawiasy i spieprzony życiorys. K🤬a zastanowice sie palanty czego wy chcecie. Kazdy mądry cwaniak dopóki sam nie znajdzie sie w c🤬jowej sytuacji, a potem płacz.
Ssij pale cpunie jedz tam i nie wracaj
Sfidt, tatuś policjant i ból dupy ?
Konto usunięte
2013-05-07, 20:53
Niedługo za picie piwa w miejscu publicznym dostawało się będzie większy wyrok jak za gw🤬t, dokąd zmierza ta Polska.
Konto usunięte
2013-05-07, 20:58
@busek; Bo widzisz, jest to normalny kraj XXIw. którego mentalności nigdy nie będziemy mieli. Jest tam homosexualizm, ale wiadomo że nigdzie nie jest pięknie. Dopóki nasz kraj będzie tak konserwatywny, dopóty będziemy tarzać się w tym błocie.
busek napisał/a:
K🤬a nie widzicie, że to powoli sie robi panstwo policyjne?
Państwo policyjne jest wtedy, gdy na niewinnego obywatela fabrykuje się cokolwiek żeby go udupić, gdy obywatel nie ma możliwości obrony przed państwowym aparatem przymusu.
Polska jest państwem policyjnym od kilkudziesięciu lat, więc jakie "powoli się robi"?
NorthShore napisał/a:
kazzek94 - ja cię spotkam na ulicy to ci je wsadzę skoro tak bardzo to lubisz
ale trzonek na samym końcu
Voit, powiem Ci szczerze, że tylko raz widziałem takiego perfidnego pedała, który szedł w spódniczce, pomalowanymi paznokciami itp.
booore, masz rację.
Co za nowość ? Przecież istnieje już system, w którym widnieją wszyscy karani - także za wykroczenia. Od 2008 roku w system wchodzą tylko osoby karane za wykroczenia (także pouczenie jest formą kary) i widnieją w legitymowaniach. Przestępstwa swoją drogą
Większość się podnieca, a choooja wiecie
Konto usunięte
2013-05-07, 21:17
Karanie za kulturalne picie browara na ławeczce w parku to grube przegięcie.
ALE
Czy was naprawde boli fakt, że za darcie mordy w środku nocy, notoryczne zatruwanie życia sąsiadom, bezmyślny wandalizm - ogólnie mówiąc zachowanie nieakceptowalne w normalnym społeczeństwie policja chce popełniających te czyny surowo karać?
Wiem, wielu z was to bezmózgie łajno łażące z bluzach JP100%, HWDP czy co tam jeszcze wasze zdegenerowane sploty nerwowe potrafią wymyślić. Uważacie się za twardzieli, bo skutecznie naprzykrzacie się ludziom dookoła. Właśnie na takich potrzeba bata, dosłownie. Prawa człowieka są dla ludzi, pasożytom społecznym dedykuję policyjną pałę na nery.
Taki system istnieje już chyba od 2009 roku. Tzn w systemie są tylko legitymowania osób, które zostały ukarane lub pouczone (pouczenie jest tez formą kary).
po co się pienicie, skoro mało kto ma cokolwiek pojęcia....
Czyli praktycznie 90% Polaków.
Konto usunięte
2013-05-07, 21:26
Nawet jeśli będziesz miał taką kartotekę, że raz naszczałeś na krzak w parku czy piłeś browara... To co z tego? Ktoś Cie do pracy nie przyjmie??? Krzywo na Ciebie spojrzy? Tu k🤬a chodzi o "recydywistów"