Gratulacje, kolejny "wspaniały" pomysł!!!
Ch*j, że nie sadystyczne, ale niech ludzie wiedzą co ich kochane państwo szykuje. Jak będziemy obojętni to już niedługo przeglądanie sadistica będzie się kończyć kartoteką na policji.
Ps, grabie w dupę każdemu, któremu to obojętne
Konto usunięte
2013-05-07, 16:38
Po pierwsze, to przeglądanie sadistica przed zdaniem egzaminu gimnazjalnego, powinno kończyć się kartoteką na policji.
A jeśli nie chcesz kolejnej porcji grabi w dupie, to sam zacznij organizować stronę o policjantach i strażnikach miejskich, notorycznie łamiących prawo.
Sram na to. Skończą się cwaniaczki co zawsze p🤬lą "oj ale panie władzo pierwszy raz mi w życiu to się przytrafiło. Nigdy na czerwonym nie przejechałem" itp. itd.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2013-05-07, 16:57
Głęboko w dupie mam gimnazjalistów, interesuje mnie to, by ludzie byli świadomi co się kroi.
Nie wiem za to po ciul do mnie o to pijesz, ale pozdrawiam

nie, w sumie to nie,
Konto usunięte
2013-05-07, 17:37
Już niedługo za piwo w parku będzie grozić do 3 lat, ja p🤬le co z tą Polską?
Konto usunięte
2013-05-07, 18:14
Najważniejsze że pis nie doszedł do władzy, bo było by państwo policyjne, że ojap🤬lę. A to jest dla waszego dobra, więc stulić mordy i do pracy, bo rostowskiemu znowu się budżet nie domknie.
Konto usunięte
2013-05-07, 18:46
i tak j🤬e k🤬y zawsze daja najwyzszy
Konto usunięte
2013-05-07, 20:15
Pakować mandżur i sp🤬alać
Konto usunięte
2013-05-07, 20:16
K🤬a, i weź tu na piwo kulturalnie z kumplami to zaraz jakiś polismen ci mandat dojebie, a jak za rogiem tłuką niewinną osobę to ich nagle nie ma...
Velture, z najszczerszego serca życze Ci, a zebys Ty k🤬a sie znalazł w takich sytuacjach, i to najlepiej kilka razy w tygodniu przez kilka lat, to bys zamknał jape i zmienił zdanie.
Konto usunięte
2013-05-07, 20:17
kazzek94 - ja cię spotkam na ulicy to ci je wsadzę skoro tak bardzo to lubisz
Tobie grabie w dupie to raz, a dwa to dobry pomysł.
osiedlowe gnoje nie będą już z taką pewnością siebie kozaczyć i przeszkadzać normalnym ludziom.
nic nie robią z chuligaństwem - źle. robią coś - źle.
normalny człowiek nie ma się czego obawiać. nawet jak raz na jakiś czas wysika się w krzaki czy wypije piwo w parku to większych konsekwencji nie będzie miał.
aha, i pewnie Twoim zdaniem takich chuliganów należałoby zostawić w spokoju, żeby nikt nie czuł się "inwigilowany", tak? btw, zajrzyj do słownika i dowiedz się, co to słowo oznacza.
Straż miejska była szybsza, z Krakowskimi strażnikami już się sądziłem kilka razy i we wnioskach o ukaranie piszą "Figuruje w bazie wykroczeń straży miejskiej"
K🤬a nie widzicie, że to powoli sie robi panstwo policyjne?
Ci co maja to w dupie i im to zwisa, a tym bardziej Ci którzy sa za tym chyba są na tyle ślepi i głupi zeby tego nie dostrzec.