Halman napisał/a:
to już jest równa pochyła...
Równia głąbie

priest147 napisał/a:
Równia głąbie
dziękuję ale nie dam się sprowokować, miłego dnia.
Halman+Flodzia=ja p🤬le! Qrwa mać!
Powinniście dostać eutanazję po za kolejnością na urodziny!
Powinniście dostać eutanazję po za kolejnością na urodziny!
serenity napisał/a:
po za kolejnością
*po za ko lej no ścią
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Tylko Flodzia mogła takie gówno wrzucić .
a teraz tak na serio zapytam czy ty Flodzia trollujesz nas wszystkich takim gównem czy na serio jeszcze nie kumasz ze , to takie c🤬jostwo które niezbyt jest śmieszne .
a teraz tak na serio zapytam czy ty Flodzia trollujesz nas wszystkich takim gównem czy na serio jeszcze nie kumasz ze , to takie c🤬jostwo które niezbyt jest śmieszne .
Ale Flodzia nie jest niczemu winna. Do tego pustaka przecież nie dociera na jakim serwisie publikuje. Winne sa płody ktore klikają w browar i transferuja taki syf na główna.
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
No boki k🤬a zrywać...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A mnie się podobało, takie głupie że aż śmieszne.
A z was francuskie pieski że potrzebujecie złożonego wielowątkowego humoru opartego na autoironii?
Ha-tfu, żal mi was, jesteście dwulicowi, nara.
A z was francuskie pieski że potrzebujecie złożonego wielowątkowego humoru opartego na autoironii?
wilkoala napisał/a:
A mnie się podobało, takie głupie że aż śmieszne.
No mnie na przykład humor gimnazjalny coraz rzadziej śmieszy...
Flodzie k🤬a jesteś zj🤬a w c🤬j i nie nawidze cie a nawet życzę śmierci ale ten filmik akurat ci się udał. Prawie się zesrałem ze śmiechu