gdyby nei wrzask tych tepych cip to powiedział bym że warto wsłuchać się w mruczenie piłowanych silników
p.s kogo wy obstawiacie?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qtas
2013-01-03, 16:14
Tuarega oczywiście, Amerykańskie samochody są z reguły "duże i głupie", podobnie jak Amerykanie.
konto usunięte
2013-01-03, 16:54
Chevy jest mniej obciążony z tyłu, oto cała tajemnica.
konto usunięte
2013-01-03, 17:09
Das Auto
konto usunięte
2013-01-03, 17:14
@darson
z tego co kojarzę ten tuareg nie jest ani dociążony ani nie ma zmienionych przełożeń.
konto usunięte
2013-01-03, 17:14
konto usunięte
2013-01-03, 20:11
Dzik dociażony ze zmienionymi przełożeniami i lekką modyfikacją jest w stanie pociągnąć 2 Boeingi
jestem ciekaw czy ten VW poradziłby sobie z Hummerem H1
mam dzika,tylko nowszy model
Gadajta co chceta ale niemcy i japonce robia dobre samochody. Wv ma ESP i to pokazalo amerykancowi co technologia robi z dziką prymitywna siłą.
Moment obrotowy robi robotę. Diesel power.
konto usunięte
2013-01-04, 0:30
konto usunięte
2013-01-04, 9:44
tak czy siak to jakby te dwa jechaly na czolowke to wolalbym siedziec w chevrolecie