gdyby nei wrzask tych tepych cip to powiedział bym że warto wsłuchać się w mruczenie piłowanych silników
p.s kogo wy obstawiacie?
Konto usunięte
2013-01-02, 15:07
Napęd na 4 robi robotę.
pkh
2013-01-02, 15:16
Akcja od 0:35.
Uwaga, jestem ekspretem.
Ten chevy też chyba ma napęd na 4 koła, z dyfrem pomiędzy osiami. Od początku stawiałem na touarega bo brat ma pickupa i wiem jakie one są lekkie.
I wszystko zależy od kierowcy. Gdyby w chevym gościu nie dal od razu w p🤬dę, tylko chwilę zaczekał to też miałby szanse.
Konto usunięte
2013-01-02, 15:22
Przecież widać, że ten chevrolet ma napęd tylko na tył.
Są wersje z napędem na 4 ale ta do nich nie należy.
Cytat:
Uwaga, jestem ekspretem.
zrobiliśmy z bratem opisane przez ciebie doświadczenie na resorakach
i muszę stwierdzić, że brat szarpnął chevym pierwszy, ale niestety i tak przegrał
Konto usunięte
2013-01-02, 15:28
wy se tutaj gadacie a ja usycham bez piw po sylwestrze

Dawać piwa murzyny!
LisekChytrusek napisał/a:
wy se tutaj gadacie a ja usycham bez piw po sylwestrze
Dawać piwa murzyny!
Za tą wstawkę możesz dostać najwyżej wp🤬l .
macie tu Chevy Silverado 2500 Heavy Duty Crew Cab Pickup z GM Vortec Engine LQ4 6l 488Nm (lub 502Nm w zależności od wariantu) vs VW Touareg 750Nm (lub 850Nm przy R50). Oba 4x4 ale moment robi swoje.
Sle to tak na szybkiego, bo Silvereado miał od zaj🤬ia silników w różnych wersjach.
Antoni M.
Konto usunięte
2013-01-02, 19:48
VW Touareg 5l . 330 Hp, robi robotę
ja obstawiam, że wygra cięższy.
Touareg dociążony i ze zmienionym przełożeniem jest w stanie pociągnąć Boeinga 747
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
Konto usunięte
2013-01-03, 15:50
To było pewne że niemiec rozp🤬oli amerykańskie pruchno. Jak ze statkiem sobie poradził to czemu nie z tym shitem
ten chevy z napędem na tył powinien miec dupe dociążoną. Wiadomo, że skoro jest mały nacisk na oś z napedem to i ciężko o dobrą przyczepność.
@up
troche workow z cementem na pace zrobilioby robote
Konto usunięte
2013-01-03, 16:12
touareg wyglada jak golf przy tym chevy. albo nawet jak polo. szczerze mowiac zdziwilem sie ze wygral