👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pan Mularz napisał/a:
W ogóle, to jakieś 10 lat temu miałem lanosa. Dobre auto, mało awaryjne, ale pewnie ty wolisz takie z buczącym silnikiem i wieśniackim spojlerem.
I co? Tata sprzedał?

@kajtoman
Szkoda fiata :/. Ale na tym filmiku widać moc polskich sprzętów
Szkoda fiata :/. Ale na tym filmiku widać moc polskich sprzętów

zilo210 napisał/a:
I co? Tata sprzedał?
Widzę, że czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problemy.
Napisałem, że miałem, a nie: mój ojciec miał.

To miło że chwalisz się Lanosem, masz jakieś fotki z tamtego okresu?

nominalna baranie.
nominowany to Ty możesz być do odstrzału
nominowany to Ty możesz być do odstrzału
'wygląda jak jakiś golf dla drecha ze wsi. " jeżdżę golfem a nawet mk2, bujam się na glebie od której by ci plomby z zębów powypadały, ale co ty tam wiesz w życiu może kołpaki założyłeś i nakładki na pedały , pozro dla wszystkich vw maniaków;]
Do autora, weź zmień tytuł na normalny tj V12, a nie W12 jak jakiś wsiur bo aż przykro patrzeć

MudPie napisał/a:
Do autora, weź zmień tytuł na normalny tj V12, a nie W12 jak jakiś wsiur bo aż przykro patrzeć
![]()
Najpierw dowiedz się czym jest W12 a dopiero później pisz głupie komentarze.
pl.wikipedia.org/wiki/W12_%28silnik%29
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie