📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:23
🔥
Trzeba było słuchać ojca
- teraz popularne

@sobanek widzę, znawca tematu. GT 86/BRZ to jedne z niewielu godnych uwagi samochodów w tych czasach.

Undead napisał/a:
Ja bym się ucieszyła, gdyby mój mąż kupił takie auto
Dobra reklama.
Nie miała byś większej radości z nowej miotły ?
Shokk napisał/a:
@sobanek widzę, znawca tematu. GT 86/BRZ to jedne z niewielu godnych uwagi samochodów w tych czasach.
No, znawca. Za 43 tysiące euro (tyle kosztuje w Irlandii) wolałbym chyba sobie kupić używane M5 E60 i jeszcze zostałoby mi na paliwo i opłaty...

cornishon69 napisał/a:
Nie miała byś większej radości z nowej miotły ?
*miałabyś

Do rzeczy - gdyby poprzednia była zniszczona, bądź byłby to Nimbus 2000 - pewnie bym się ucieszyła

Skoro już się tak czepiamy ^^. Rozpoczęłaś nowe zdanie nie poprzedając go znakiem interpunkcyjnym

jak chcecie to tu jest wiecej o modelu auta, filmiki i zdjęcia
autokult.pl/2011/12/02/produkcyjna-toyota-gt-86-ft-86-juz-w-tokio-wiemy-wszystko

autokult.pl/2011/12/02/produkcyjna-toyota-gt-86-ft-86-juz-w-tokio-wiemy-wszystko
to auto to jakaś pseudo-sportowa popierdółka. 200 KM mocy i bez turbo, bo się nie zmieściło (autentyk) to jedynie erzac sportowego pojazdu.
no ale ważne przecież, że sportowo wygląda.
ale reklama fajna, piwko.
no ale ważne przecież, że sportowo wygląda.
ale reklama fajna, piwko.

cornishon69 napisał/a:
Skoro już się tak czepiamy ^^. Rozpoczęłaś nowe zdanie nie poprzedając go znakiem interpunkcyjnym
![]()
Widzę, że ktoś tu był głodny, zjadłeś "z".

A Ty nie zakończyłeś nim drugiego zdania. Lecz nie jest to wg mnie aż tak rażący błąd jak te, które popełniłeś w pierwszym poście.
Nie lubię tak skrajnego grammar nazizmu, najlepiej zakończmy tę bezsensowną dyskusję, ponieważ tak naprawdę w każdym zdaniu, które zostało napisane na tym forum, filolog mógłby znaleźć błędy różnego pochodzenia.
Pokój, bracie!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie