👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten film powinni obejrzeć wszyscy idioci, którzy uważają, że oprócz kM w aucie nie potrzeba nic więcej !
To musi być fake! Słyszeliście żeby ktoś krzyknął rytualne NIH🤬JA? No właśnie nie, więc to ewidentny fake
A jak nie, to należało się dziadowi

A jak nie, to należało się dziadowi

powinni puszczac ten wypadek na telebimach co kilkadziesiat kilometrow

natalan1991 napisał/a:
Ten film powinni obejrzeć wszyscy idioci, którzy uważają, że oprócz kM w aucie nie potrzeba nic więcej !
Jeśli chodziło Ci o konie mechaniczne to - z całym szacunkiem - powinnaś użyć skrótu KM.
No ale cóż, jesteś tylko kobietą, wybaczam.

@up
Jak dla Ciebie kobieta to tylko, to powodzenia na RedTube'ie.

Kamizyo napisał/a:
@up
widze kolega jeszcze nie r🤬ał

natalan1991 napisał/a:
Jeszcze Niutki sa wazne :pTen film powinni obejrzeć wszyscy idioci, którzy uważają, że oprócz kM w aucie nie potrzeba nic więcej !
a teraz przeniesmy akcje do naszego kochanego kraju, gdzie co droga sa rowy i drzewa.... reszty juz nie musze dopowiadac...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie