K🤬a to było takie piękne
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tak później cieszą mordy, a chwilę wcześniej chodzący tampon kłapie jadaczką: "i bardzo dobrze" TFU
Kierowcy zawodowi to największe k🤬y na drogach. C🤬j wam w dupę nygusy.
A potem lament, bo rodzina duża, bo już komplet punktów itp j🤬a k🤬a z ciężarówki. No i k🤬a prawidłowo.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tym szeryfom chodzi?
No bo ja serio nie rozumiem, po c🤬j to blokować. Jest pierdyliard powodów dla których tego nie robić.
Nie potrafię takie toku rozumowania przyjąć by to jakikolwiek sens miało... co tacy ludzie myślą, że robią?
No bo ja serio nie rozumiem, po c🤬j to blokować. Jest pierdyliard powodów dla których tego nie robić.
Nie potrafię takie toku rozumowania przyjąć by to jakikolwiek sens miało... co tacy ludzie myślą, że robią?
@saikomiki słyszał kiedy o psu Baskervillów chociażby?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!

mnie zastanawia po kiego c🤬ja cała kolejka ustawiła się na prawym pasie
to nie kierowcy zawodowi sa k🤬ami tylko polskie buractwo i brak douczenia w pewnych kwestiach takich jak np jazda na zamek, 2 pasy sa wlasnie po to zeby nie robic k🤬a kolejek na 20km tylko selektywnie jeden po drugim ma wjezdzac , nie dziwie sie ze czasami ktos zablokuje drugi pas bo wk🤬ia cie to ze musisz czekac 30min na dojazd do krzyzowki a z boku ktos sie wp🤬la i leci bez kolejki , ale mimo wszystko gdyby te dwa pasy byly uzywane i polakow stac by bylo na kulture to takich problemow by nie bylo w UK ten system funkcjonuje swietnie i nikt po kierowcach tu nie jezdzi jak w polsce , dlatego tu zostaje
saikomiki napisał/a:
Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tym szeryfom chodzi?
Chodzi im o zwięszkeszenie płynności i przepustowości zwężenia.
Jada na tzw. zamek skraca długośc korku - ale zmniejsza przepustowość zwężenia poprzez ciągłe manewry "wpuszczania:.
Ale na tym filmiku szery raczej zrobił to z czystej polskiej zawiści.

saikomiki napisał/a:
Jak ja stoje to inni też mają stać! C🤬j, że jest jeszcze 4 kilometry do zwężenia! Mają stać razem ze mną i c🤬j.
Sonal napisał/a:
Chodzi im o zwięszkeszenie płynności i przepustowości zwężenia.
Jada na tzw. zamek skraca długośc korku - ale zmniejsza przepustowość zwężenia poprzez ciągłe manewry "wpuszczania:.
Wyrzuć prawo jazdy do śmieci albo zjedz snickersa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Wyrzuć prawo jazdy do śmieci albo zjedz snickersa.
Ale kolo ma rację, w Polsce wpuszczając kogoś większość hamuje. Kuj wi po co? zamiast toczyć się na 1 biegu nasi rodacy siedzą sobie na zderzakach, i w większości przypadków przy wpuszczaniu nie odbywa się ono płynnie tylko na zasadzie STÓJ_JEDŹ_STÓJ. I tak przez całą długość zwężki. Nie wiem może jestem z zadupia, ale chyba tak jeździ się w całej naszej Rzeczypospolitej.
podpis użytkownika
Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...