Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2018-04-16, 17:10 78
K🤬a to było takie piękne

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Essent 2018-04-16, 17:27 37
Szkoda, że tak krótko.Chciałbym posłuchać jak c🤬j się tłumaczy
Zgłoś
mygyry 2018-04-16, 18:41 15
Nic tak nie cieszy jak nieszczęście szeryfa
Zgłoś
FanzlohVonObrzync 2018-04-16, 18:59 33
Tak później cieszą mordy, a chwilę wcześniej chodzący tampon kłapie jadaczką: "i bardzo dobrze" TFU
Zgłoś
garota 2018-04-16, 19:18 6
Kierowcy zawodowi to największe k🤬y na drogach. C🤬j wam w dupę nygusy.
Zgłoś
wojtasbbi 2018-04-16, 19:30 25
A potem lament, bo rodzina duża, bo już komplet punktów itp j🤬a k🤬a z ciężarówki. No i k🤬a prawidłowo.
Zgłoś
saikomiki 2018-04-16, 19:44 2
Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tym szeryfom chodzi?
No bo ja serio nie rozumiem, po c🤬j to blokować. Jest pierdyliard powodów dla których tego nie robić.

Nie potrafię takie toku rozumowania przyjąć by to jakikolwiek sens miało... co tacy ludzie myślą, że robią?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-16, 20:04
@saikomiki słyszał kiedy o psu Baskervillów chociażby?

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
k................0 2018-04-16, 20:53 1
mnie zastanawia po kiego c🤬ja cała kolejka ustawiła się na prawym pasie
Zgłoś
mrokussw 2018-04-16, 21:17 4
to nie kierowcy zawodowi sa k🤬ami tylko polskie buractwo i brak douczenia w pewnych kwestiach takich jak np jazda na zamek, 2 pasy sa wlasnie po to zeby nie robic k🤬a kolejek na 20km tylko selektywnie jeden po drugim ma wjezdzac , nie dziwie sie ze czasami ktos zablokuje drugi pas bo wk🤬ia cie to ze musisz czekac 30min na dojazd do krzyzowki a z boku ktos sie wp🤬la i leci bez kolejki , ale mimo wszystko gdyby te dwa pasy byly uzywane i polakow stac by bylo na kulture to takich problemow by nie bylo w UK ten system funkcjonuje swietnie i nikt po kierowcach tu nie jezdzi jak w polsce , dlatego tu zostaje
Zgłoś
Sonal 2018-04-16, 21:33
saikomiki napisał/a:

Czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tym szeryfom chodzi?
No bo ja serio nie rozumiem, po c🤬j to blokować. Jest pierdyliard powodów dla których tego nie robić.

Nie potrafię takie toku rozumowania przyjąć by to jakikolwiek sens miało... co tacy ludzie myślą, że robią?

Chodzi im o zwięszkeszenie płynności i przepustowości zwężenia.
Jada na tzw. zamek skraca długośc korku - ale zmniejsza przepustowość zwężenia poprzez ciągłe manewry "wpuszczania:.

Ale na tym filmiku szery raczej zrobił to z czystej polskiej zawiści.
Zgłoś
T................h 2018-04-16, 21:34 2
saikomiki napisał/a:

Jak ja stoje to inni też mają stać! C🤬j, że jest jeszcze 4 kilometry do zwężenia! Mają stać razem ze mną i c🤬j.
Zgłoś
~Velture 2018-04-16, 22:50 3
Sonal napisał/a:

Chodzi im o zwięszkeszenie płynności i przepustowości zwężenia.
Jada na tzw. zamek skraca długośc korku - ale zmniejsza przepustowość zwężenia poprzez ciągłe manewry "wpuszczania:.

Wyrzuć prawo jazdy do śmieci albo zjedz snickersa.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
zairland 2018-04-16, 23:26 6
Velture napisał/a:

Wyrzuć prawo jazdy do śmieci albo zjedz snickersa.

Ale kolo ma rację, w Polsce wpuszczając kogoś większość hamuje. Kuj wi po co? zamiast toczyć się na 1 biegu nasi rodacy siedzą sobie na zderzakach, i w większości przypadków przy wpuszczaniu nie odbywa się ono płynnie tylko na zasadzie STÓJ_JEDŹ_STÓJ. I tak przez całą długość zwężki. Nie wiem może jestem z zadupia, ale chyba tak jeździ się w całej naszej Rzeczypospolitej.

podpis użytkownika

Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie