babska ciekawość ją zgubiła....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
wyszła z kuchni i ma za swoje
może się nauczy trzymać na swoim terenie

Co za ślepe kurewsko ! Aby nie zauważyć obracającego się obok Cb wiatraka. Szczyt bycia ślepym... <facepalm>
k🤬a ! liczyłem na to, że dostanie z tej ściereczki od niggasa w czerwonym i spadnie ._.
dało jej do myslenia , lepiej wacka zapuscic
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

@HappyHalloween: co to k🤬a jest "Cb"? Na mózgi z dick'iem się zamieniłeś? Żałosny jesteś...
Babsko ślepe a i monter tego urzadzenia też się popisał wiruozerią ergonomii.

Może i babsko ślepe, ale poszedłbym zrobić jej oddychanie usta-penis;-)
Zawsze uważałem że obiektyw kamery robi z ludzi idiotów... Chciała przypozować i to było najważniejsze.
K🤬a, gdyby kamerę wynaleziono wcześniej niż powszechny dostęp do dobrodziejstw medycyny już dawno byśmy wyginęli...
K🤬a, gdyby kamerę wynaleziono wcześniej niż powszechny dostęp do dobrodziejstw medycyny już dawno byśmy wyginęli...
Ja chciałbym zauważyć, że mimo obecności kobiety jako ofiary (of corse), to sam wiatrak również został mega inteligentnie zamocowany. "P🤬l Heniek, nikt za balustradę niczego nie wystawi".
Fajn adupa, widze, ze wszedobylskie gimpedalstwo tego nie zauwaza. Taki wiek (po co wychodzila z kuchni), ze z dziewczynkami sie nie lubie, potem sie z tego wyrasta jak tylko pryszcze zejda z twarzy.
HappyHalloween napisał/a:
Co za ślepe kurewsko ! Aby nie zauważyć obracającego się obok Cb wiatraka.
No wybacz, sam oglądam szósty raz i dalej nie widzę CB radia. Wiatraka też. Co najwyżej wentylator.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum