Oglądając takie filmiki czasem się zastanawiam, czy ludzie mają jakiś szósty zmysł i dzięki niemu przewidują, że zaraz coś takiego się stanie, czy ogólnie nagrywają wszystko, co się dzieje dookoła

Dobry sposób na bicie bachorów
-Panie władzo ja tylko przechodziłem przez drzwiczki
-50 razy k🤬a?!

-Panie władzo ja tylko przechodziłem przez drzwiczki
-50 razy k🤬a?!
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? i to w dodatku kobieta... Nigdy nie zrozumiem grubasów.
Cytat:
i to w dodatku kobieta..
Nie, to nie kobieta. To zwykła k🤬a.
Ale trzeba być tępym sk🤬ielem, j🤬ym tłukiem aby coś takiego odj🤬. No albo kobietą.

Taki tam mashup w stylu Mashd n Kutcher. Wiem, że mogło być lepiej, ale zrobiłem to na szybko

Ogólnie to uwielbiam trap i drill, ale to nie zalicza się do żadnej z tych grup. W dodatku jest c🤬jowe, wręcz nijakie.
@edit
''na szybko'' to się można wysrać jak się ma rozwolnienie
@niżej
Kolego... Po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego co wysmarowałeś, a Ty od razu poleciałeś po chusteczki higieniczne bo wypowiedź nie była pochlebna i ze łzami w oczach wróciłeś czepiając się mojego miejsca zamieszkania, które nie ma nic wspólnego z tematem... W sumie to czego innego oczekiwać po kolesiu mającym na swoim kanale same covery?

@edit
''na szybko'' to się można wysrać jak się ma rozwolnienie
@niżej
Kolego... Po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego co wysmarowałeś, a Ty od razu poleciałeś po chusteczki higieniczne bo wypowiedź nie była pochlebna i ze łzami w oczach wróciłeś czepiając się mojego miejsca zamieszkania, które nie ma nic wspólnego z tematem... W sumie to czego innego oczekiwać po kolesiu mającym na swoim kanale same covery?