up najpierw musieli wysunac z konca auta paleciakiem... powinni folia owinac transportery albo po prostu zwiazac czyms.
@up no nie musieli do konca, dobrze bylo tak jak stalo i tylko widlakiem wyciagnac paleciaka i towar. No ale amatorzy tez musza byc, przynajmniej jest co ogladac i nawet mozna uronic łezke nad filmem.

grave22, przy 10s mogli dać sobie już spokój, dałoby rady ogarnąć to widlakiem
@wszyscy
tak na prawdę to najpierw musieli mieć mózg. Oni myśleli, że co się k🤬a stanie? Że to będzie lewitować?
tak na prawdę to najpierw musieli mieć mózg. Oni myśleli, że co się k🤬a stanie? Że to będzie lewitować?

Przeczytałem "bear" i myślałem, że zaraz rozwalą klatkę z niedźwiedziem.
Lubie jak alkoholicy płaczą o rozlany mocz.

podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.

A widać w pewnym momencie że pytał się jeden drugiego czy się to nie sp🤬oli, a ten drugi odpowiedział mu że wszystko będzie w porządku (z ruchu ust to wyczytałem)
Chcieli wyciągnąć paleciaka, żeby wjechać wózkiem widłowym. Ale chyba zapomnieli nacisnąć wajchy do góry żeby widlak puścił, albo zrobili to tylko gdzieś zawadzili o koniec ciężarówki. Po prostu szarpią to jak poj🤬i ale coś poszło nie tak.

Zastanawia mnie tylko jaki oni mieli plan robiąc to w ten sposób w jaki robili.

DyndaS napisał/a:
Albo byli pijani albo na fazie albo mieli cholernie mocną rozkmnine.Zastanawia mnie tylko jaki oni mieli plan robiąc to w ten sposób w jaki robili.