📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Coś mi się wydaje, że już z tego nie wyjdzie
-Wystarczy ze wyszedl z butow

-Wystarczy ze wyszedl z butow

Freakky napisał/a:
Tragiczny wypadek młodego parkourowca.
Jak byś oglądał materiał który wstawiasz ze zrozumieniem to byś zobaczył, że to ani wypadek a tym bardziej tragiczny... Koleś postanowił po porostu w sposób oryginalny zdjął buty.
Freakky napisał/a:
Coś mi się wydaje, że już z tego nie wyjdzie
![]()
Wyjdzie wyjdzie tyle tylko że w skarpetkach :]

up nie wydaje mi sie zeby to bylo planowane. Zwroc uwage na jego sotpy wyginaja sie jakos dziwnie pryz ladowaniu. Mogl je obie skrecic

Tu każdy lekarz akt zgonu wypisze, choćby przez internet. Wyskoczył z laczków i to obu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie