👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwaga, uwaga! Piwniczaki z sadistika znów będą myliły skuter z motocyklem.
3.2.1 start!
3.2.1 start!
Klasyka
Moto gówno na dwóch kołach. Bez różnicy.
jebacgowno napisał/a:
Uwaga, uwaga! Piwniczaki z sadistika znów będą myliły skuter z motocyklem.
3.2.1 start!
Moto gówno na dwóch kołach. Bez różnicy.

Koleś będzie wypierać się, że on nie prowadził motocykla. Bo nie prowadził!
W polskim sądzie była by zwała. Trzeba by powołać komisję śledczą i 50 biegłych.
Nie siedział ka kiblu jak jechał więc był pieszym czy kierowcą kibla o to jest pytanie!?
Nie siedział ka kiblu jak jechał więc był pieszym czy kierowcą kibla o to jest pytanie!?

Txv3 napisał/a:
@brudas2000 żal ci dupsko ściska, że cie nie stać?
Nie stać... na skuter...

Do wszystkich którzy widzą tam dwa kółka i zsiadanie na prawo - przyjrzyjcie się lepiej. Podobnie jak ten z lewej to piaggio mp3 - trójkółka. A zsiadał tak beztrosko na prawo, bo był przekonany, że włączył blokadę zawieszenia, dzięki której ten wynalazek stabilnie stoi bez podpórki.
No i na cholerę on zsiadł z tego kibla? Papieru mu brakło, czy chciał przeprowadzić na piechotę ten sedes żeby zyskać kilka sekund??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie