jack black !!!!!!! k🤬a kupuje ta gre ^^ mam nadzieje ze nie sp🤬ola tej gry jak riptide (i troche dead island 1)

Na konsolę to nawet rendery c🤬jowo wyglądają. Swoją drogą - gość zgubił buty, trup na 100%
Hahahahahahaha padłem
jakby kto chciał linka do piosenki, a byłby za leniwy, żeby szukać, to proszę:

Jedyny plus jedynki to ładne otoczenie, więc przyjemnie się na początku tłukło zombiaki, ale ile k🤬a można. Riptide wyłączyłem po 30 minutach bo to było k🤬a dokładnie to samo.

Przypomnienie jak to było ostatnio:
sadistic.pl/atak-zombie-w-polsce-vt193039,15.htm
sadistic.pl/atak-zombie-w-polsce-vt193039,15.htm
Sam fakt, że Polak potrafi. Niestety 80% Polaków i nie tylko piraci przez co Techland traci grube miliony, za które mógłby tworzyc więcej gier. A trailer mega. Piwko się należy
podpis użytkownika
Prawdziwy facet nie je miodu, lecz żuje pszczoły.
Nie martwcie sie i tak nie widzicie tych efektów do tego potrzeba monitora za minimum 1500 PLN(chyba uzywane tyle kosztują) żeby zobaczyć wszystkie detale tak jak mogą wyglądać
Trailer jedynki też fajnie wyglądał i co z tego jak tak zj🤬i gre :/

Co tu się na sadolu dzieję?? to nie zlot fanów Cybermychy czy innej gazety dla nolifów

Polak nie potrafi w tym wypadku, gdyż o ile się nie mylę ta część nie jest robiona przez techland lecz przez jakąś szwabską firmę.
Deepshock napisał/a:
Sam fakt, że Polak potrafi. Niestety 80% Polaków i nie tylko piraci przez co Techland traci grube miliony, za które mógłby tworzyc więcej gier. A trailer mega. Piwko się należy
I co się tak wymądrzasz jak gówno wiesz, tej gry nie robi Techland...

wlascicielem marki jest Deep Silver i wynajal Yager.de do współpracy. Technland wspolpracuje z Warner Bros nad Dying Light