"Gra przednia, polecam" Nawet żeś PS4 na oczy nie widział ale polecasz chociaż nie grałeś... ehh...
@up
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
Suaffni jutbowiczowe gwiazdhy zaczynaja nagrywac filmy z tego syfa i dzieci sie cieszo.
@SkipiBoom - Gra jest od początku dostępna na PC, to, że wyjdzie na PS4 to już inna bajka.
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Hohoho :'D
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Hohoho :'D
Właśnie przeczytałem, że James znany głównie jako Tony Soprano zmarł w wieku 51 lat we Włoszech.
Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
Część 1:
Część 2:

Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
Część 1:
Część 2:
podpis użytkownika
Let's get ready to rumble!!!

Joey z "Przyjaciół" uczy się francuskiego
Znajomość angielskiego na poziomie sprzęgła od melexa.

Znajomość angielskiego na poziomie sprzęgła od melexa.
bli bla blu ble bluu -też umiem po frenczu
uwielbiałem tą blondynkę...

uwielbiałem tą blondynkę...

podpis użytkownika
Rock.
Jedna z lepszych scen w filmie
[video] [/video]
Z filmu Harold and Kumar go to White Castle

[video] [/video]
Z filmu Harold and Kumar go to White Castle
Filmi promujący gre Metro która powstała na motywie książki Metro 2033.
Muzyka i ogólnie video po prostu dupę urywa...
Radze zrobić głośniej... są ciary ;]
Wcześniej był podobny temet, ale bez tego filmiku.
Muzyka i ogólnie video po prostu dupę urywa...
Radze zrobić głośniej... są ciary ;]
Wcześniej był podobny temet, ale bez tego filmiku.

ten filmik chyba kosztował więcej od samej gry, grałam i nic specjalnego, trochę mutantów,klimat jak ze stalkera, nic specjalnego, nie polecam marnować pieniędzy na to badziewie :-\

@up
mam szacunek dla dziewczyn,które grają w gry - piwko leci
mam szacunek dla dziewczyn,które grają w gry - piwko leci

Chinol (Mr. Wu) przychodzi do miejscowego alfonsa prosząc o pomoc w odnalezieniu dwóch ćpunów, którzy zaj🤬i jego chińskiego kuriera i oj🤬i go z opium.
Angielski - poziom podstawowy.
Angielski - poziom podstawowy.