Pojawił się tutaj kiedyś trailer, ukazujący film "Głupi i głupszy" w nieco innym - niekomediowym świetle. Przyszła pora na Project X. Kto oglądał, ten wie, że w c🤬j cycków w oryginale...
Enjoy!
Tak, cycki w oryginale k🤬a, nie tutaj. Trolololo

Enjoy!

Tak, cycki w oryginale k🤬a, nie tutaj. Trolololo

Jak można oglądać takie gówniane filmy? Współczuje tym, którzy wydali pieniądze, żeby obejrzeć ten syf

Zapowiedź serialu dokumentalnego realizowanego przez Marcina Zabłockiego i twórców Dawno Temu w Iłży.
Czemu to wstawiam ? Po prostu jestem dumny z naszej rycerskości i aż się oko cieszy kiedy ogląda sie coś tak majestatycznego jak np nacieracie na wroga pędząc na koniach z długa sześcio metrową kopią. Może i nie jest to film/serial o naszych dzielnych Husarzach(dla nich cześć i chwała na wieki ! ) ale zawsze coś zwiazanego z naszą Historią, trzeba takie wątki ujawniać i oglądać gdyż jak widać wszyscy dookoła chcą nam zmącić w głowie i sprawić że nasze dzieci i przyszłe pokolenia nie będą pamiętać tamtych bitew, zwycięstw, porażek..
Nie wiem jak wy ale ja na pewno będę oglądać
Czemu to wstawiam ? Po prostu jestem dumny z naszej rycerskości i aż się oko cieszy kiedy ogląda sie coś tak majestatycznego jak np nacieracie na wroga pędząc na koniach z długa sześcio metrową kopią. Może i nie jest to film/serial o naszych dzielnych Husarzach(dla nich cześć i chwała na wieki ! ) ale zawsze coś zwiazanego z naszą Historią, trzeba takie wątki ujawniać i oglądać gdyż jak widać wszyscy dookoła chcą nam zmącić w głowie i sprawić że nasze dzieci i przyszłe pokolenia nie będą pamiętać tamtych bitew, zwycięstw, porażek..
Nie wiem jak wy ale ja na pewno będę oglądać

Polecam obejrzeć ten film jak ktoś lubi krew i latające kończyny.
Oto i zwiastun
Oto i zwiastun
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.Cytat:
angielski się przyda
To nie dało się wstawić z lektorem?!
A tak na serio, to film bardzo c🤬jowy! Nie polecam! I piwa też nie będzie!

Taniec w wykonaniu Steve'a Stiflera (Seann William Scott) w filmie American Pie: Wesele. Myślę, że wielu z was oglądało ten film, a jeżeli nie to polecam pierwszą trylogie
Ps. Po tagach nie znalazłem...
Ps. Po tagach nie znalazłem...
podpis użytkownika
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"

grafika szału nie robi, mam nadzieję, że na kompa będzie lepsza
a gameplay zajebisty w c🤬j możliwości i o to chodzi
a gameplay zajebisty w c🤬j możliwości i o to chodzi