📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:12
poszukuje filmu Syberiada Polska z tego roku kopałem w necie i lipa,może ktoś z was wie gdzie pochytać ten film..
Czyżby?
Iz 45, 6-7:
"Jam jest Pan i nie ma innego. Czynię światło i stwarzam ciemność, sprawuję pokój i stwarzam zło; Ja jestem Pan, co czyni to wszystko".
Pwt 32,39:
"Teraz już chyba widzicie, że to Ja, Ja jestem Bogiem i nie masz prócz Mnie żadnego boga. To Ja sprowadzam śmierć, Ja też na nowo ożywiam, to Ja zadaję rany i Ja z ran leczę, i nikt nie zdoła uwolnić drugiego z mojej ręki".
Syr 11,14 (z kanonu katolickiego):
"Zarówno dobro, jak zło, zarówno życie, jak śmierć, a wreszcie ubóstwo i bogactwo - wszystko to pochodzi od Pana".
Iz 45, 6-7:
"Jam jest Pan i nie ma innego. Czynię światło i stwarzam ciemność, sprawuję pokój i stwarzam zło; Ja jestem Pan, co czyni to wszystko".
Pwt 32,39:
"Teraz już chyba widzicie, że to Ja, Ja jestem Bogiem i nie masz prócz Mnie żadnego boga. To Ja sprowadzam śmierć, Ja też na nowo ożywiam, to Ja zadaję rany i Ja z ran leczę, i nikt nie zdoła uwolnić drugiego z mojej ręki".
Syr 11,14 (z kanonu katolickiego):
"Zarówno dobro, jak zło, zarówno życie, jak śmierć, a wreszcie ubóstwo i bogactwo - wszystko to pochodzi od Pana".
Nie ma ciemności, jest brak światła. Fakt
Nie ma zimna, jest brak ciepła. Fakt
Nie ma boga, jest brak rozumu. Fakt
Nie ma zimna, jest brak ciepła. Fakt
Nie ma boga, jest brak rozumu. Fakt
"Tak ludziska" - tak co? Filmik mówi o tym, że jeżeli jakiś bóg istnieje, to nie będzie ani zły, ani dobry, czyli w sumie że nie istnieje osobowe zło czy dobro, tak?
Na pytanie postawione w temacie odpowiedzi brak...
Poczytaj sobie o efekcie potwierdzenia.
Na pytanie postawione w temacie odpowiedzi brak...
Poczytaj sobie o efekcie potwierdzenia.
ciekawe kiedy wyjdzie
premiera: 6 września 2013 (Polska) 4 września 2013 (świat)
premiera: 6 września 2013 (Polska) 4 września 2013 (świat)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie