📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Fale są
- teraz popularne
kkndkkndkknd, to temat dotyczy igrzysk śmierci? To by wyjaśniało kilka kwestii...
wiesiors4 napisał/a:
kkndkkndkknd, to temat dotyczy igrzysk śmierci? To by wyjaśniało kilka kwestii...
też na początku myślałem, że chodzi o parodię "Skazanych na Shawshank", ale potem mnie olśniło
NieWiemZeWiem napisał/a:
lubie ambitne kino typu "forrest gump", "zielona mila", "druga ziemia"
"Zielona Mila" ambitnym filmem?
Nieznośny patos, łzawość. Postaci nakreślone grubą krechą - albo dobre albo zepsute do szpiku kości. Masa truizmów udających głęboki przekaz... Jakie to kino ambitne?
Zresztą pozostałe filmy przez ciebie wymienione również są typowo rozrywkowe, komercyjne. Radzę przedefiniować swoją koncepcję kina abitnego, bo mija się ona z rzeczywistością
Film stary, ale jary. ZOLTAN!
Pamiętam jak w podstawówce się tak z kolegami witaliśmy
Pamiętam jak w podstawówce się tak z kolegami witaliśmy
Zakładam, że będzie to wielka kapa jak to ostatnio bywa ze wszystkimi parodiami. Trailer zawsze zapowiada fajny film a jak jest później każdy wie. A ten trailer co najwyżej zapowiada śmieszny film o ile spalisz lola przed oglądaniem.
Nie chce nic mówić, ale ten film jest dawno dostępny online, oglądałem go już bodajże na zalukaj/kinomanie, pozdro
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie