Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Rosyjski ciągnik na paszę dla świń do zbierania kur po wioskach

Tak, to mój pierwszy post... srutututu, majtki z drutu
Jak było, to wina mojego neta, że nie nadąża z uploadem przed innymi
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-05, 20:16 7
Wszystko spoko, ale na ch*j ta muzyka, wolałbym po prostu posłuchać jak ryczy ten potworek
Zgłoś
Loki91 2013-01-05, 20:39
Mógłby sobie szyber zamknąć...
Zgłoś
bloodwar 2013-01-05, 20:45 14
"to mój pierwszy post" i "jak było to..." - juz dwa pierwsze błedy przy zakładaniu tematu masz zaliczone:
Po pierwsze primo - ludzie mają w dupie czy to Twój pierwszy, setny czy ostatni post - interesuje ich zawartość a nie Twój "licznik"
Po drugie sekundo - ludzie mają w dupie czy jestes swiadomy tego, że mogło już być albo nie - jak było to ktoś da w poście linka i dubel moderatorzy usuną, a jak nie było to zostanie

Tak więc ogarnij się i zacznij pisać normalne posty
Zgłoś
Ratohnhaketon 2013-01-05, 21:00 2
@bloodwar
Ktoś tu chyba nie zrozumiał szydery płynącej z tych właśnie słów
Zgłoś
Antybozia666 2013-01-05, 21:04 17
"Dziś rano wojska chińskie zaatakowały ogniem z moździerzy pracujący spokojnie w polu rosyjski traktor.
Traktor odpowiedział ogniem rakietowym i odleciał w kierunku Moskwy."

Tak mi się przypomniało
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 21:12 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ratohnhaketon 2013-01-05, 21:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 21:18
ciekawe czy ma zamontowaną kamerkę do nagrywania wypadków?
Zgłoś
lasyk 2013-01-05, 21:19 1
Zgłoś
JE_not 2013-01-05, 21:22
Zgłoś
Svenlee 2013-01-05, 21:25 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 21:26
gniotsa nie łamiotsa
Zgłoś
Entej 2013-01-05, 21:27
Ma GPS Garmina! Jebony szkop!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 21:30
dobry pomysł na napowietrzenie jeziora
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem