👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Heh. ciekawe Kto by sie odważył z was posmigać na 2 kołach Claas'em za 365 Tyś. zł netto ;]

Możesz sie tak zwracać do swojej matki to raz.
Dwa, co do Twojego komentarza, jeśli dla Ciebie jazda traktorem na dwóch kołach prawie rozwalając ogrodzenie, jest odwagą, a nie przejawem debilizmu lub umiejętności to w tym momencie żal nad Toba tak mi ścisną dupe że musze iść na spacer.
Dwa, co do Twojego komentarza, jeśli dla Ciebie jazda traktorem na dwóch kołach prawie rozwalając ogrodzenie, jest odwagą, a nie przejawem debilizmu lub umiejętności to w tym momencie żal nad Toba tak mi ścisną dupe że musze iść na spacer.
@Hansss
prędzej takim niż zdartym ursusem C-330 za 4500 zł
prędzej takim niż zdartym ursusem C-330 za 4500 zł

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie