ale mnie wk🤬iają te niedołężne stare grube p🤬dy,jeszce wyrżnęła jakby ją snajper postrzelil..

nagranie zostało ucięte z powodu trzęsienia ziemi i krwawych scen związanych z pochłanianiem ludzi przez dziurę w ziemi
K🤬a jak można wyj🤬 się na prostej drodze? No może że ładunek źle rozmieszczony i przeważyło

K🤬a, a ja myslalem, ze to autko to transformers i czekalem az sie rozlozy.
@up Nie Ty jeden
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."

podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."

Recydywista napisał/a:
ale mnie wk🤬iają te niedołężne stare grube p🤬dy,jeszce wyrżnęła jakby ją snajper postrzelil..
Spoko za jakiś czas ty będziesz starą niedołężną p🤬dą, a twoje dzieci będą na ciebie pluć z obrzydzeniem.

Lol ale spoko to wygląda naprawdę jak by to była nowoczesność !

kubex10091 napisał/a:
Spoko za jakiś czas ty będziesz starą niedołężną p🤬dą, a twoje dzieci będą na ciebie pluć z obrzydzeniem.
Ja to myślę, że to pokolenie już raczej nie będzie dożywać takiego sędziwego wieku, bo po tym wszystkim co oni w nas wp🤬lają w tym jedzeniu i piciu, po tych wszystkich lekach itd., to raczej tak długo się nie pożyje

marcin1414 napisał/a:
Ja to myślę, że to pokolenie już raczej nie będzie dożywać takiego sędziwego wieku, bo po tym wszystkim co oni w nas wp🤬lają w tym jedzeniu i piciu, po tych wszystkich lekach itd., to raczej tak długo się nie pożyje![]()
dokladnie :}
poza tym starczy utrzymywac na prawde niską sprawność ruchową zeby nie byc takim starym grubym niedoleznym gownem na starosc