Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
romek134 2025-03-07, 20:34
wyjątkowo brzydka muzina
Zgłoś
PsychoSzPanek 2025-03-07, 20:38
Quassar napisał/a:

Cz🤬chy chwalić sie na wizji że sie ma zioło i pokazując do tego ryja na telefonie który jest naj🤬y telemetrią z wbudowanym GPS xD
Równie dobrze mógł by stanąć na środku skrzyżowania pod komisariatem i krzyczeć mam narkotyki w plecaku.
Głupia małpa

Wtedy by mu tylko powiedzieli, żeby zamknął ryj i wyp🤬alał bo go na dołek wezmą, nikt by nie wziął tego na poważnie, przecież nawet czarny nie może być tak zj🤬y. Czekaj wróc!

podpis użytkownika

Niech poleje sie krew
Zgłoś
Quassar 2025-03-07, 21:08 1
PsychoSzPanek napisał/a:

Wtedy by mu tylko powiedzieli, żeby zamknął ryj i wyp🤬alał bo go na dołek wezmą, nikt by nie wziął tego na poważnie, przecież nawet czarny nie może być tak zj🤬y. Czekaj wróc!

Już był taki co z mieczem na środku ulicy wybiegł na policjanta c🤬j że to zrobił skąd c🤬j miał miecz średniowieczny czy też tam replike xD
sadistic.pl/krul-niglet-i-vt550642.htm
Zgłoś
Ruprych 2025-03-07, 21:25
inżynier chemik
Zgłoś
PsychoSzPanek 2025-03-07, 21:39
Quassar napisał/a:

Już był taki co z mieczem na środku ulicy wybiegł na policjanta c🤬j że to zrobił skąd c🤬j miał miecz średniowieczny czy też tam replike xD

O c🤬ju złoty xDD ale mi żeś dzień zrobił xDDD pierwszy raz to widzę, Dzięki wielkie

podpis użytkownika

Niech poleje sie krew
Zgłoś
chada 2025-03-07, 21:52 1
cedrikk napisał/a:

Też mi się wydaje. Policmajster zbyt twarde słownictwo:D

Jakie zbyt twarde słownictwo? Obejrzyj sobie na Police Activity jak traktują podejrzanych etnicznie a szczególnie tych uzbrojonych, to nie jest nic nowego jak pies krzyczy że mu w łeb strzeli a tutaj go tylko motherfuckerem nazwał
Zgłoś
JoSeed 2025-03-07, 22:46 1
Kicztobundy napisał/a:

@: nie jestem aż tak zachłanny 😄 po lolku wyobraźnia nigdy mnie nie zawiodła 😆

Po lolku to wszystko jest piękne
Ale dziękuję 😊
Zgłoś
Damz 2025-03-07, 22:55
Przecież ten worek zioła ma wyższe IQ od tego mudzina
Zgłoś
Rangraf 2025-03-08, 0:58
Działa działa
Zgłoś
turbonekro 2025-03-08, 2:31
Czarny, p🤬lony debil.
Zgłoś
biegu86 2025-03-08, 5:57
Quassar napisał/a:

Mój kolega miał miecz jednoręczny. Należał do bractwa rycerskiego, musiał mieć miecz i inne rekwizyty.
Miecz zamówił do wykucia u jakiegoś kowala.
Oni później jeżdża pod różne zamki pojedynkują się i śpią w obozowiskach średniowiecznych. Ciekawa forma spędzania wolnego czasu.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-08, 6:27 1
mw23ja napisał/a:

Fejkiem zaleciało

Jeśli to Stany, to faktycznie fejk. Po co dilować zioło, skoro prawie wszędzie jest legalne i można je kupić w dispensary, czyli takim 100% legalnym sklepie z zielskiem i pochodnymi produktami, jakich pełno?
Zgłoś
Wojowniczka 2025-03-08, 9:44
Fu jeszcze ten obleśny pazur
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-08, 19:00
mw23ja napisał/a:

Fejkiem zaleciało

Dziwne te mundury jak na policyjny odział,akcent policjant też taki z rynsztoka ma.
Legenduja tu kogoś albo skok na kliknięcia.
Zgłoś
Wombat212 2025-03-10, 12:09
Nigdy się małpy nie nauczą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie