Cz🤬chy chwalić sie na wizji że sie ma zioło i pokazując do tego ryja na telefonie który jest naj🤬y telemetrią z wbudowanym GPS xD
Równie dobrze mógł by stanąć na środku skrzyżowania pod komisariatem i krzyczeć mam narkotyki w plecaku.
Głupia małpa
Równie dobrze mógł by stanąć na środku skrzyżowania pod komisariatem i krzyczeć mam narkotyki w plecaku.
Głupia małpa

Quassar napisał/a:
Cz🤬chy chwalić sie na wizji że sie ma zioło i pokazując do tego ryja na telefonie który jest naj🤬y telemetrią z wbudowanym GPS xD
Głupia małpa
Musiałby jeszcze wrzeszczeć, że po dysze za działkę, żeby nie było że nie na handel.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Mimo wszystko nawet jeżeli to fejk to i tak wj🤬bym go do więzienia .
mw23ja napisał/a:
Fejkiem zaleciało
Też mi się wydaje. Policmajster zbyt twarde słownictwo:D
@JoSeed: apropo oczu, masz piękne oko 😄😉nigga gonna make some money🤣
jak brał to na dilerke w kredo to wyrok wiezienia bedzie jego najmniejszym problemem
podpis użytkownika
Martwe kobiety nie mówią nie
Powinni strzelać do tego zjeba bo z niego już i tak nic nie będzie...
Kicztobundy napisał/a:
@
: apropo oczu, masz piękne oko 😄😉nigga gonna make some money🤣
Pokazała tylko jedno.
Jak ci pokaże drugie- zdurniejesz do reszty.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
@żmij: nie jestem aż tak zachłanny 😄 po lolku wyobraźnia nigdy mnie nie zawiodła 😆