Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
kamilja 2025-10-10, 10:29 3
Jak im się udało namówić go na transport bez pilota w ręku i przekąski pod ręką?
Zgłoś
Apages 2025-10-10, 15:13 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Edys45 2025-10-10, 17:00
Wywrotowy napisał/a:

"Transport 270kg grubasa" - do szpitala czy do ubojni? Pytam, bo to często zależy od kraju...

Myślę że do ubojni
Zgłoś
slupczanin 2025-10-10, 17:44 2
A jeszcze wczoraj miał 80 kg
Tak nagle i niespodziewanie przytył 190 kg
Zgłoś
pepek002 2025-10-10, 18:48
Na moje oko 20 kilo z tapczanem, nie więcej.
Zgłoś
mdmm 2025-10-11, 2:46
majeńka napisał/a:

Sama żrę właśnie same gotowe żarcie z marketów: dzisiaj naleśniki (ze srem i gruszką), wczoraj po bretońsku, przedwczoraj pizza... a waga trzyma się równo a nawet leciutko spada. A się nie ruszam i siedzę non stop przed kompem (praca zdalna + Sadol + granie + czytanie + ...)

Naleśniki ze sraniem i gruszką?

Nie kupujesz w polskich marketach, to chyba różnica.
Zgłoś
vvariat 2025-10-11, 9:39 3
Dobrze że nie zjadł dźwigu
Zgłoś
Sramnawas 2025-10-11, 10:37
Fx12 napisał/a:

wysoko przetworzona żywność zawierająca w składzie takie energetyczne petardy takie jak maltodekstryna oraz tłuszcze nasycone i trans... i nawet nie wiesz kiedy przywalasz +30kg a z tym już sobie baaardzo ciężko poradzić. Bez zmiany nawyków żywieniowych - niewykonalne. Sęk w tym że "zdrowa żywność" w USA jest bardzo droga i wymaga jeszcze nakładów pracy własnej aby ją przygotować. Stąd żrą na potęgę śmieciowe żarcie (gotowe) z marketów. Wypisz-wymaluj nasze dyskontowe lady chłodnicze pełne wszystkiego, od naleśników po jakieś schabowe z ziemniakami i "surówką"... w 3 min z mikrofali.
U nas za 20 lat... zobacz na dzieciaków chodzących po ulicach: coraz więcej "przerośniętych mutantów". 8-10 lat a już 60kg wagi że się nogi w kolanach pod nim już uginają stale mielący jaką paczkę chipsów czy innego batonika a za nim "mamusia" z taaaką japą że on chory i nie może na W-F`ie ćwiczyć.
W ogródkach zamiast warzywnika jest trawnik przystrzyżony pod linijkę a na stole "biedronka" od A do Z.

Akurat ja żre od lat same fastfoody i normalne BMI nie żarcie jest problemem ale ruch !! Ludzie nawet kroku nie przyspieszają tylko suną powoli ,żyją bez pośpiechu bo sa leniwi tylko laptptok i iPhone i praca siedząca ludzie fizycznie pracujący zawsze są szczupli !
Zgłoś
dumbras 2025-10-11, 17:32
Transport od razu do utylizacji ?
Zgłoś
Kolo1987 2025-10-11, 20:17 1
Chłop wyjeżdża na euro palecie jak czesc do kombajnu przemiału jedzenia
Zgłoś
Miecz 2025-10-12, 11:36 1
Prawdziwy pojedynek to musiał się stoczyć w mieszkaniu, żeby wturlać go na te palety... Chwała Bohaterom 🤣🤣

[ Dodano: 2025-10-12, 11:39 ]
"U nas za 20 lat..." --- jakie "20 lat"?! Wyjdź na plażę, połowa ma otyłość albo co najmniej nadwagę.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-10-12, 16:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-10-12, 16:56
Arcziii667 napisał/a:

Ale z chałupy wynieść Cię bede musiał, także zrób mi przysługę i jak już serio będziesz się źle czuł to wyskocz z okna na chodnik

ok, będę pamiętał

Machol napisał/a:

... jeżeli zmieścisz się do pieca.

Mogą mnie podzielić, ale ja tylko 135kg 190cm, bez przesady xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem