Tematy techniczne kręcą wielu sadoli, więc zapodaje film prezentujący transport i montaż 235 tonowego transformatora mocy (450MVA), który przebył ponad 320 km z fabryki ABB w Łodzi do stacji energetycznej w Świebodzicach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:23
Pomysłowo rozwiązane zdejmowanie ładunku z ciopongu.
Oby trzepali takich rzeczy więcej w Polsce, bo niedługo to nikt montować nie będzie u nas chciał, nie mówiąc o robieniu czegoś od podstaw.
Oby trzepali takich rzeczy więcej w Polsce, bo niedługo to nikt montować nie będzie u nas chciał, nie mówiąc o robieniu czegoś od podstaw.
Piękny film, piękny montaż (filmu) i przekurewnie wielki trafok. Normalnie jakby nie w Polsce. Widząc coś takiego jestem dumny z Naszego kraju!
Wszystkie ładne, śliczne, ujęcia przemyślane, niby z zaskoczenia, bardzo dobry montaż.... Aa, ale czego mi tu brakuje...
No właśnie tego mi brakowało.
No właśnie tego mi brakowało.
No to po największym Aragornie maja największy Transformator... i tesco!
Kiedyś pracowałem w firmie cateringowej, kilka razy robiliśmy imprezy firmowe w ABB w Krakowie w ich siedzibie. To co oni tam robią, projektują, to szał dupy. A tak w ogóle to mają zajebistą robotę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie