Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KieldW 2019-03-28, 7:48 9
Czy oni k🤬a mają sieczkę zamiast mózgu??? Przecież to nie mogło się udać i było do przewidzenia...

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
bacio 2019-03-28, 8:04
Nie widzę różnicy między indyjskim gównem, a tym, które rzekomo NASA wysłała na księżyc.
Zgłoś
cobranocka 2019-03-28, 8:04
Z sieczki jest wszystko jak z muzgu też sieczka ,nawet rakieta .
Zgłoś
Wiewór 2019-03-28, 8:07 1
Napędzana ich dobrem narodowym skondensowanym gównem,

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Gymnorhinus 2019-03-28, 8:21
Cóż za zaskoczenie, tyle pytań pozostawionych bez odpowiedzi...

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Shanttyy 2019-03-28, 8:27 2
bacio napisał/a:

Nie widzę różnicy między indyjskim gównem, a tym, które rzekomo NASA wysłała na księżyc.

Ja widzę, Indie dalej robią rakiety w 2D
Zgłoś
MalcolmX 2019-03-28, 10:08 1
Sm🤬chy na razie opanowali rysowanie i projektowanie w 2D. Trzeci wymiar odkryją za 120 lat i ogarną za kolejne 75 lat. Wtedy projektowanie będzie uwzględniało 3D

podpis użytkownika

Opis
Zgłoś
hellbwoi 2019-03-28, 11:01
Co ciekawe, kiedyś tam była cywilizacja która była jedną z bardziej zaawanspwanych... wyraźnie coś poszło nie tak
Zgłoś
Hose88 2019-03-28, 12:50 2
hellbwoi napisał/a:

Co ciekawe, kiedyś tam była cywilizacja która była jedną z bardziej zaawanspwanych... wyraźnie coś poszło nie tak

Kuuurwa, w większości Świata takowa była, w miejscach, gdzie sam szatan zawracał, ale od kiedy Anglicy, Hiszpanie i Holendrzy przestali mieć zapędy imperialistyczne, to zostawili dzikusów samym sobie i takie są efekty

podpis użytkownika

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
KebabRemover 2019-03-28, 13:14
sk🤬ysyny ciemne brudne pastuchy, jak tam musiało j🤬 brr az ciarki przechodza
Zgłoś
Insperio 2019-03-28, 13:39
Myślałem ze to dożynki na podlasiu
Zgłoś
Perskoss 2019-03-28, 18:48
Hose88 napisał/a:

Kuuurwa, w większości Świata takowa była, w miejscach, gdzie sam szatan zawracał, ale od kiedy Anglicy, Hiszpanie i Holendrzy przestali mieć zapędy imperialistyczne, to zostawili dzikusów samym sobie i takie są efekty

Myślę, że @helllbwoi bardziej chodzi o cywilizację Mohendżo-Daro czy innych leśnych gołodupców sprzed X tyś. lat
Zgłoś
Hose88 2019-03-28, 19:33
P3rek69 napisał/a:

Myślę, że @helllbwoi bardziej chodzi o cywilizację Mohendżo-Daro czy innych leśnych gołodupców sprzed X tyś. lat

Taka była moja pierwsza myśl, ale myślę, że tak lepiej brzmi moja odpowiedź, niż esej na temat antycznych cywilizacji przedpotopowych

podpis użytkownika

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
AdamBrown 2019-03-28, 21:45
A tu rakieta z Europejskiego podwórka, bałwochwalstwo, to bałwochwalstwo, głupota to głupota, może być w różnym wykonaniu.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie