Czy oni k🤬a mają sieczkę zamiast mózgu??? Przecież to nie mogło się udać i było do przewidzenia...
podpis użytkownika
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Nie widzę różnicy między indyjskim gównem, a tym, które rzekomo NASA wysłała na księżyc.
Napędzana ich dobrem narodowym skondensowanym gównem,
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Cóż za zaskoczenie, tyle pytań pozostawionych bez odpowiedzi...
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
bacio napisał/a:
Nie widzę różnicy między indyjskim gównem, a tym, które rzekomo NASA wysłała na księżyc.
Ja widzę, Indie dalej robią rakiety w 2D

Sm🤬chy na razie opanowali rysowanie i projektowanie w 2D. Trzeci wymiar odkryją za 120 lat i ogarną za kolejne 75 lat. Wtedy projektowanie będzie uwzględniało 3D
podpis użytkownika
Opis
Co ciekawe, kiedyś tam była cywilizacja która była jedną z bardziej zaawanspwanych... wyraźnie coś poszło nie tak
hellbwoi napisał/a:
Co ciekawe, kiedyś tam była cywilizacja która była jedną z bardziej zaawanspwanych... wyraźnie coś poszło nie tak
Kuuurwa, w większości Świata takowa była, w miejscach, gdzie sam szatan zawracał, ale od kiedy Anglicy, Hiszpanie i Holendrzy przestali mieć zapędy imperialistyczne, to zostawili dzikusów samym sobie i takie są efekty

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
sk🤬ysyny ciemne brudne pastuchy, jak tam musiało j🤬 brr az ciarki przechodza
Hose88 napisał/a:
Kuuurwa, w większości Świata takowa była, w miejscach, gdzie sam szatan zawracał, ale od kiedy Anglicy, Hiszpanie i Holendrzy przestali mieć zapędy imperialistyczne, to zostawili dzikusów samym sobie i takie są efekty
Myślę, że @helllbwoi bardziej chodzi o cywilizację Mohendżo-Daro czy innych leśnych gołodupców sprzed X tyś. lat
P3rek69 napisał/a:
Myślę, że @helllbwoi bardziej chodzi o cywilizację Mohendżo-Daro czy innych leśnych gołodupców sprzed X tyś. lat
Taka była moja pierwsza myśl, ale myślę, że tak lepiej brzmi moja odpowiedź, niż esej na temat antycznych cywilizacji przedpotopowych

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.