Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Strielok1 2019-10-21, 19:40 5
Nie wiem co chciał zrobić ale wyszło mu zajebiscie.
Zgłoś
tommitmx 2019-10-21, 19:45
Strielok1 napisał/a:

Nie wiem co chciał zrobić ale wyszło mu zajebiscie.

Jak nie wiesz co chciał zrobić? Rozładować. Zrobiłeś coś kiedyś w życiu poza postawieniem kloca w kiblu?
Zgłoś
Strielok1 2019-10-21, 19:56 31
tommitmx napisał/a:

Jak nie wiesz co chciał zrobić? Rozładować. Zrobiłeś coś kiedyś w życiu poza postawieniem kloca w kiblu?

Lubię takie przemyślane odpowiedzi, kloc to Ty chyba miałeś mieć na drugie imię. Gdyby chciał to rozładować to odpiąłby wózek albo odwiązał pręty od pickupa. Targało się 10 i 12 po budowie, starą kaczką i sprinterem, bez wózka. Rusza się równo a nie szarpie jak Ty c🤬ja swojego kolegi. Takie masz pojęcie o czymkolwiek.
Zgłoś
tommitmx 2019-10-21, 20:59
Strielok1 napisał/a:

Lubię takie przemyślane odpowiedzi, kloc to Ty chyba miałeś mieć na drugie imię. Gdyby chciał to rozładować to odpiąłby wózek albo odwiązał pręty od pickupa. Targało się 10 i 12 po budowie, starą kaczką i sprinterem, bez wózka. Rusza się równo a nie szarpie jak Ty c🤬ja swojego kolegi. Takie masz pojęcie o czymkolwiek.

Kolejny upośledzony!
Zgłoś
Barnellini 2019-10-21, 21:05
Od razu widać, że stan techniczny pojazdu jest cacy. Technika jazdy też bez zarzutu.

podpis użytkownika

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Strielok1 2019-10-21, 21:07 13
tommitmx napisał/a:

Kolejny upośledzony!

Dobrze że chociaż się do tego przyznajesz, jeszcze będą z Ciebie ludzi

... się śmiali.
Zgłoś
mesjans 2019-10-21, 21:33
Patrząc na ich konstrukcje budowlane to te pręty chyba były raczej na eksport.
Zgłoś
lergowiec 2019-10-21, 22:29
spodziewałem się że te pręty przybiją mu łeb
Zgłoś
ShizzeR 2019-10-21, 22:48
Tekturowy samochód??
Zgłoś
McQurwa 2019-10-22, 2:17
Rozładunek też mu się powiódł

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
D3Ton 2019-10-22, 12:41
Naoglądał się filmików na yt i mamy efekty

podpis użytkownika

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Konto usunięte 2019-10-23, 19:40
Strielok1 napisał/a:

Nie geniuszu, chciał to rozładować. Bujał się do przodu i do tyłu, żeby paka mu się podniosła do góry i żeby wszystko zeszło.
Zgłoś
vattghern666 2019-10-27, 1:58
ANALizator napisał/a:

Nie geniuszu, chciał to rozładować. Bujał się do przodu i do tyłu, żeby paka mu się podniosła do góry i żeby wszystko zeszło.

Dokładnie tak, a jak napisał Strielok wystarczyło wózek odpiąć albo odwiązał pręty od pickupa, c🤬j, nawet by wystarczyło koła w wózku zablokować a zamiast tego się bujał jak pajac w tę i we w tę i zj🤬 sobie auto. Aha. Paka nie miała się podnieść do góry, zobacz jak są zablokowane na dachu pręty. Paka się urwała, nie podniosła.
Zgłoś