📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:17

Przewożona szafa ma większe IQ niż osoby, które wpadły na pomysł załadowania jej w taki sposób.

Oto przedstawiciele dumnego, 'najwspanialszego' narodu na świecie. A pomijając fizykę na poziomie podstawówki, w dużej części nie potrafią wskazać własnego miasta na mapie i są przekonani, że Paryż to państwo. Europa z resztą też...

up
zwykły obywatel może jest imbecylem ale jako państwo mają jeden z najwyższych potencjałów naukowych na świecie.... poza tym to taki mit, jak bys u nas gimbusów zapytał o stolice Francji to tez jakiś tam procent by nie wiedział... czytałem że u nas o trzeci Polak nie rozumie rozkładu jady autobusów...
zwykły obywatel może jest imbecylem ale jako państwo mają jeden z najwyższych potencjałów naukowych na świecie.... poza tym to taki mit, jak bys u nas gimbusów zapytał o stolice Francji to tez jakiś tam procent by nie wiedział... czytałem że u nas o trzeci Polak nie rozumie rozkładu jady autobusów...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie