Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda na to że kierowca świadomie wyprowadza skład gdzieś gdzie będzie się dopalał. Chyba.
Mi to wygląda na kominki LED z efektem prawdziwych płomieni, czego to chińczycy nie wymyślą😂

A mi się wydaje że to test napędu rakietowego. Widać że jeszcze wczesny prototyp.
W sklepach już mikołaje to nic dziwnego że chinczyki już wysyłają fajerwerki Do Europy
to ten nowy naped nukrealny co ruskie zrobily-kazda explozja daje naped

Gandalf przyjechal...
To Gandalf...
Gandalfie, zrob fajerwerki...
Prosimy lol
To Gandalf...
Gandalfie, zrob fajerwerki...
Prosimy lol
Tacho nie pozwalało mu się zatrzymać. Następna pauza za 2 h i c🤬j...