👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poziom agresji u transów to najlepszy dowód, że to 100% mężczyźni.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Poziom agresji u transów to najlepszy dowód, że to 100% mężczyźni.
problem ten, ze idzie w parze z kobiecą logiką...
Jutro będą na bardzie.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
guliusz napisał/a:
Skąd wiesz kim one sa , wyglądają na zgrabne kobiety ?
to nie wygląda jak kobieta z żadnej strony, jeśli mężczyzna widzi w tym kobietę to jest albo ślepy albo bardzo wyposzczony
Ja tam im wierzę. Argument w postaci niezawodnych krzeseł mnie przekonał
[ Dodano: 2025-02-23, 20:31 ]
Moze z powodu wyjątkowo męskich głosów? 🤔

[ Dodano: 2025-02-23, 20:31 ]
guliusz napisał/a:
Skąd wiesz kim one sa , wyglądają na zgrabne kobiety ?
Moze z powodu wyjątkowo męskich głosów? 🤔
Skoro to były transy czy inne baśniowe stwory to mógł normalnie walić w ryja a nie się szarpać 😅
sothis napisał/a:
problem ten, ze idzie w parze z kobiecą logiką...
Tak, to najgorsze połączenie!
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
100% tranzystory, suchodupki a brazyliany 99% tluste dupska, zazwyczaj sa niskie pieczarki, a tu kozy wysokie i glos jak malolatcco mu dopiero flet obrosl
Nie żebym którąś z lewicowych czy prawicowych stron faworyzował, ale gdybym miał się znaleźć w podobnej sytuacji, to zdecydowanie bezpieczniej poczułbym się jak na powyższym filmiku, niż tutaj:

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nome napisał/a:
to nie wygląda jak kobieta z żadnej strony, jeśli mężczyzna widzi w tym kobietę to jest albo ślepy albo bardzo wyposzczony
Znawca się z nalazł😆 przecież nie ma dowodów że to transy a po jakości filmu ciężko stwierdzić chyba że ty masz jakieś okulary specjalnie 😆 haha
Damianos88 napisał/a:
Znawca się z nalazł😆 przecież nie ma dowodów że to transy a po jakości filmu ciężko stwierdzić chyba że ty masz jakieś okulary specjalnie 😆 haha
Ach, sarkazm — ostatnia ucieczka tych, którzy rozpaczliwie trzymają się iluzji intelektualnej wyższości. Jakie to dziwne.
Ale porozmawiajmy o prawdziwym autorytecie, dobrze? To nie tylko barwa silnego męskiego głosu przyciąga uwagę — to precyzja ruchu, przemyślane gesty, ekonomia ruchu, która emanuje kontrolą. Mężczyzna nie musi machać rękami ani podnosić głosu, gdy każdy subtelny gest mówi wiele. Samo spojrzenie, lekkie przechylenie głowy, nawet cisza między r🤬ami — to jest siła w najczystszej postaci.
Więc jeśli twój lekceważący śmiech nie idzie w parze z tego rodzaju obecnością, może rozważ rzucanie kamykami w góry.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie