Wygląda trochę jak New World Disorder, tylko nikt fajnej gleby nie zaliczył.
W New World Disorder nie ma takiego smęcenia przez tyle czasu. I ujęcia są trochę bardziej porywające niż z łepetyny jednego gościa przez 90% czasu.
Sil79 - kolejny typ który potrafi zrobić wszystko lepiej, szybciej, zajebiściej nie wstając od komputera.
Kolejny typ, który uważa się za wszechobecnego i sądzi, że wszyscy siedzą tylko przed komputerem, tak jak on

Jeździłem parę lat dh/fr, zajebista zabawa ale ceny sprzetu zaporowe. Jak trzeba wydać ok 900zł albo na nowe hamulce albo 250 za oponki to mieknie fajka, nie wspominając już o ważniejszych cześciach bo to się już liczy w tysiacach
![]()
No dobra, ale można fajne maszynki do FR/DH używane teraz wyrwać za 4000. Kiedyś było dużo drożej.
Poza tym przesadzasz nieco... Można fajne hample-używki za 400-500 zł kupić.
Inaczej - jak się postarasz, poszukasz po forach/allegro, to kupisz taniej.

ja bym tam się bał na nogach pop🤬lać
![]()
A to ty w ogóle z domu wychodzisz?
No dobra, ale można fajne maszynki do FR/DH używane teraz wyrwać za 4000. Kiedyś było dużo drożej.
Poza tym przesadzasz nieco... Można fajne hample-używki za 400-500 zł kupić.
Inaczej - jak się postarasz, poszukasz po forach/allegro, to kupisz taniej.
A jeszcze inaczej - jak ktoś chce to i bez takie sprzętu sobie poradzi. Wiadomo że na hipermarkecie nie ale bez przesady w żadną stronę. W naszym pięknym kraju najlepsze rowery mają w większości ci którym są one po prostu najmniej potrzebne gdyż skupiają się oni na lansie w pobliżach dużych skupisk ludzkich.

ja bym tam się bał na nogach pop🤬lać
![]()
To spróbuj na rękach