👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no widzę że są jeszcze ludzie którzy troszczą się o zapełnienie harda

grenda napisał/a:
Ale mi się ręce spociły od oglądania
Żeby konia walić przy rowerach... cyklofilia?
sarkazm napisał/a:
A to ty w ogóle z domu wychodzisz?
tesco do mnie nie przyjdzie

zboczeniec4422 napisał/a:
hym ................... przyjemna droga nieprawdasz ?????/
praFTaSZ

sama dużo jeżdżę i muszę przyznać, że jest to trasa z moich koszmarów sennych...

Calios18 napisał/a:
weś tu panie na monocyklu jedź
Że co ma zrobić?!

ta, ja tez bym kozaczył jak oni gdybym jak oni włączył kod nieśmiertelności:d

Sam widok mnie przeraża... Przekonało mnie to, że czas zrobić hamulce w rowerze
jaki by czlowiek nie miał internetu to i tak ten odtwarzacz bedzie Buforował pół dnia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie