D................2
2014-06-15, 12:20
Jedzie trędowaty tramwajem. Wchodzi kanar, podchodzi do niego:
- Bilet proszę.
Ten spanikowany zaczyna przetrząsywać kieszenie. Odpada mu ręka. Przeprasza, podnosi ją i wyrzuca przez okno. Zdenerwowany, jeszcze gw🤬towniej przeszukuje kieszenie. Odpada mu noga. Przeprasza. Podnosi i wyrzuca przez okno. Już w kompletnej panice traci drugą nogę. Za okno. Kanar przygląda mu się i mówi spokojnie:
- My tu gadu gadu, a pan mi powoli sp🤬ala..
dziara a nie dziaba geniuszu, edukacja zakończona w podstawówce?
macicek napisał/a:
dziara a nie dziaba geniuszu, edukacja zakończona w podstawówce?
Widac ze kolega nie wyjezdzał zbyt czesto z swojego gniazda ...u mnie w miescie mowi sie dziara/dziaba ale sie wydziarales/wydziabałeś proste tak jak u mnie mowi się na papierosy ćmiki tak znajomy z Jastrzebia Zdrój mówi gwozdzie warszawiak szlugi proste? Czy dalej nie kumasz?
k................s
2014-06-15, 15:43
HaSz23 napisał/a:
Widac ze kolega nie wyjezdzał zbyt czesto z swojego gniazda ...u mnie w miescie mowi sie dziara/dziaba ale sie wydziarales/wydziabałeś proste tak jak u mnie mowi się na papierosy ćmiki tak znajomy z Jastrzebia Zdrój mówi gwozdzie warszawiak szlugi proste? Czy dalej nie kumasz?
Bo mucha byle gówna sie czepi, napewno nie kuma. ;d
B................l
2014-06-15, 16:14
Osobia wykonujaca tatuaze to tatuator a nie tatuazysta. I u ciebie na pewno nie mowi sie inaczej. A przynajmniej nie powinno.
Bedzial napisał/a:
Osobia wykonujaca tatuaze to tatuator a nie tatuazysta. I u ciebie na pewno nie mowi sie inaczej. A przynajmniej nie powinno.
Super, bo ja o tatuatorze pierwsze słyszę. Natomiast niejednokrotnie "tatuażystę" już słyszałem. Dowiedzieć się czegoś nowego zawsze dobrze!
s................a
2014-06-16, 17:16
@Dexter powinieneś dostac złotą łopatę roku za to wykopalisko
Cytat:
HaSz23
z jakiego miasta? z sosnwca chyba