...przeniesiony na sadistic.
Dumnie dokładam się do gównianej tiktokowej papki która trafia od jakiegoś czasu na główną.
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
Z................w
2022-07-10, 16:59
Tik tok jest zajebisty tylko trzeba uważać na lajwy niby wszystko ok ale okazuje się że to albo lesba albo pedał albo inny dziwak
p47
2022-07-10, 17:01
i jebnal tego co nie powinien. tancza 3 scierwa na drodze ten widac dopiero sie uczy tego gowna. zaluje ze tych 3 nie skosil.
Zbysław napisał/a:
Tik tok jest zajebisty tylko trzeba uważać na lajwy niby wszystko ok ale okazuje się że to albo lesba albo pedał albo inny dziwak
A topiero pierwszy z obserwowanych
Czy oni k🤬a muszą na tą drogę włazić?
Oni się cieszą że im drogę asfaltem wreszcie pokryli, a tu członek partii musiał zrobić pierwszy test. Kto zauważy różnice? Na jednego martwego chińczyka rodzi się 3 kolejnych.
Zbysław napisał/a:
Zbysław. tt jest dla skończonych idiotów. Ale to by w sumie pasowało skoro lubisz. Był taki gruby c🤬j kiedyś. 15 lat 160 kilo wagi i gość nagrywał w zwolnionym tempie jak skacze z ławek i murków. Liczę ze już nie skacze… i zmądrzał
Widać c🤬jowo jej to szło wiec musiał zginąć...
Tik tok jest tak zajebisty jak wiecznie mlody Krzysztof Ibisz

ludzie zacznijcie sami myśleć a nie lecicie za ogółem bo tak jest modnie ..
Ja czekam na filmiki z nowego #BlackoutChallange, ponoć już 7-ro dzieci się powiesiło "przez przypadek"
Tik tok powinien wszystkich użytkowników na ulicę wyciągać pod jakiś walec
Takie tiktoki to ja mogę oglądać.
Spójrzmy prawdzie w oczy
nie szło jej najlepiej
Trener zdjął ją z boiska za brak zaangażowania w pracy w zespole