Na scenę wychodzi tak zwany coach (czyt. kołcz) po to by przeprowadzić szkolenie pod tytułem "Jak zarobić 100tys zł w minutę"
Coach wychodzi i pyta:
-Dzień dobry państwu, ile osób mamy dziś na sali?
-Tysiąc... odpowiada mu tłum
-A ile zapłaciliście państwo za to, żeby móc na tej sali siedzieć?
-100 złotych
-Dziękuję państwu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-05-30, 11:18
* mówcom
Widać, że ty byś i prawdziwego srebra nie sprzedał.
konto usunięte
2016-05-30, 12:42
Coache to jest gorszy sort niż cały kod ostatnio jedna zamówiła sobie pakiet brandingowy (logo,wizytówki,papiery etc). Kiedy już wszystko było zaprojektowane i zrobione stwierdziła ze może zapłacic swoim coachowaniem i zrobić szkolenie.
odlicz koszty i nie masz 100k
Pracuje jako trener osobisty (na siłowni) i powiem wam, że lenistwo ludzi sięgnęło zenitu. Przykład: kobieta do mnie, że potrzebuje trenera osobistego, bo ona sama nie może się zmotywować do ćwiczeń. Rozumiecie? Jest gotowa płacić grube pieniądze tylko za to, że jej powiem, że ma ruszyć dupe na trening i mówić jej, że świetnie jej idzie... Ludzie to kretyni... No ale przynajmniej mam z czego żyć.
Ale mam rozkmine, jak on wchodzi wychodząc?
konto usunięte
2016-05-30, 16:32
eunstachy napisał/a:
Pracuje jako trener osobisty (na siłowni) i powiem wam, że lenistwo ludzi sięgnęło zenitu. Przykład: kobieta do mnie, że potrzebuje trenera osobistego, bo ona sama nie może się zmotywować do ćwiczeń. Rozumiecie? Jest gotowa płacić grube pieniądze tylko za to, że jej powiem, że ma ruszyć dupe na trening i mówić jej, że świetnie jej idzie... Ludzie to kretyni... No ale przynajmniej mam z czego żyć.
Ile bierzesz za rozpisanie treningu ?
@up nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, ale koniecznie chciałeś po mnie pojechać. Nie udało Ci się i wyszedłeś na kretyna.
Jeszcze mało wiesz o ludziach @naitsyrk. Po pierwsze dobry trener personalny w najmniejszym stopniu nie może być półmózgiem, nie wiem gdzie chodzisz trenować że takie bzdury gadasz. Po drugie tu chodzi o sam fakt wydawania pieniędzy po to, żeby ktoś bręczał ci nad uchem żebyś wziął się do roboty, bo sam nie jesteś w stanie zmobilizować się do krzty wysiłku. Za coś takiego to wstyd nawet 10 złotych płacić. Oczywiście trener na siłowni jest potrzebny ludziom którzy jeszcze nie znają technik ćwiczeń czy zasad treningu, bo niekiedy widać że sami prędzej doprowadzą się do kalectwa niż ładnej sylwetki, ale opisana sytuacja to upadek godności człowieka. I to samo odnosi się do korzystania z usług mówców motywacyjnych i podobnych geniuszy w stylu zarabiaj 400 euro dziennie siedząc przed komputerem
@eunstachy
Nazywanie ludzi dzięki którym masz pieniądze na życie kretynami to dopiero kretynizm. Naitsyrk dobrze ci to wyjaśnił.