Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
Trening azjaty
konto usunięte • 2011-06-16, 22:29
Po pierwsze! Wyłącz dźwięk. Jest c🤬jowy.

Gdy to zrobisz -> Zobaczysz zajebiste wyczyny przypadkowego chińczyka. Albo ma za dużo wolnego czasu, albo świetną pasję.

4:16 =

Zgłoś
WhyMe? 2011-06-18, 0:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 0:10
Po roku zasadniczej wszyscy byście tak śmigali, powiem więcej jakbyście założyli adidaski to takie ogrodzenie 1,50 m jak w biegu przez płotki.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 1:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 2:09
Wyłączyłem głośniki to zaczęło mi te chińsko-japońsko c*uj wie co techno napie*dalać po słuchawkach...
co za kur*stwo
Zgłoś
dreamor 2011-06-18, 2:56
Zgłoś
longlong7 2011-06-18, 6:08
Zgłoś
DarkMar 2011-06-18, 8:34
Zgłoś
banderas 2011-06-18, 8:55
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 12:53
Nie wiem, co w tym niezwykłego. Na siłowni, do której chodzę, 3/4 facetów potrafi zrobić taki trik, jak ten azjata na placu zabaw. A te podnoszenia z wyprostowanymi nogami mój trener robi, jako popisówkę. Nic niezwykłego, wystarczy trochę treningu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 14:14
Wyłączyłem dzwięk, co dalej? Czekam juz 5 minut i nic się nie dzieje.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 15:50
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 16:38
Inhiss napisał/a:

4:16 = 0,25

O tym samym pomyślałem
Zgłoś
Simply 2011-06-18, 18:18
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 18:42
taaa ciekawe czy by tak robił jak by ważył tyle co przeciętny człowiek.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-18, 19:30
gdybym wazyl 35 kg jak on to tez bym tak robil jak mialem 12 lat podciagalem sie na jednej rece teraz niemoge normalnie:D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem