👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
albazsanagycjib napisał/a:
Nie jestem specjalistą, ale zadania typu bieg/ćwiczenia z obciążeniem, przewroty, to chyba coś co każda osoba mieniąca się żołnierzem powinna być w stanie wykonać, a nie tylko wojska specjalne? Czy mam zbyt duże oczekiwania co do wojska?
Zdecydowanie zbyt duże

W dzisiejszych czasach jeden spasiony operator drona zrobi większe spustoszenie, niż najlepiej wyszkolona armia.
Spędziłem w sztukach walki kilka lat i nie wiem w którym momencie mam się wzruszyć i pomyśleć, że jesteśmy zgubieni w zachodnim świecie. Ktoś, coś?
Poza tym - "speszyl forses" to przede wszystkim psychika takiego osobnika, a nie ładowanie zużytych opon na pakę. Ale co ja tam wiem - przecież mnie w armii nie było.
Poza tym - "speszyl forses" to przede wszystkim psychika takiego osobnika, a nie ładowanie zużytych opon na pakę. Ale co ja tam wiem - przecież mnie w armii nie było.
Przecież to egzamin wstępny do pracy w wulkanizacji u nich.. i zarazem przygotowanie do sezonu zimowego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie