ale zrobił to profesjonalnie, tylnym kołem jebnął się w plecy, żeby mocniej przyj🤬 twarzą o ziemię
zawodowiec

Przepraszam bardzo, ale jak on to zrobił?
To koło się rozwaliło, czy przywalił w jakiś kamień na drodze, czy co, bo nie wiem co tak właściwie się na tym filmie stało?
To koło się rozwaliło, czy przywalił w jakiś kamień na drodze, czy co, bo nie wiem co tak właściwie się na tym filmie stało?

Nie ważne jak. Ważne ze przyj🤬 szlifa ryjem o asfalt
Ale wydaje mi się, że mu się opona z rafki ześlizgnęła.

Ale wydaje mi się, że mu się opona z rafki ześlizgnęła.
Kamerzysta mówi do niego 'skid!', tj. (dla niewtajemniczonych) wykonanie poślizgu tylnego koła na rowerze gdzie pedały i tylne koło są na stałe połączone, zatrzymujesz pedały nogami i starasz się przechylić całą masę na przednie koło (czyli wisisz na kierownicy).
Ale to jakiś gówniarz amator na za dużym rowerze. Niech ginie
owiecs napisał/a:
Kamerzysta mówi do niego 'skid!', tj. (dla niewtajemniczonych) wykonanie poślizgu tylnego koła na rowerze gdzie pedały i tylne koło są na stałe połączone, zatrzymujesz pedały nogami i starasz się przechylić całą masę na przednie koło (czyli wisisz na kierownicy).
przechylił całą masę na przednie koło ! czyli "tryk" się udał !

Jak dla mnie to mamy do czynienia z klasycznym przykladem dylatacji czasu - chlopak jechal tak szybko, ze nastapila kontrakcja Lorentza-Fitzgeralda.
('Biegac tak szybko wokol slupa, zeby z przodu byla dupa').
('Biegac tak szybko wokol slupa, zeby z przodu byla dupa').
Kolejna ofiara ostrego koła.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"