W w dupie mam RED BULLA. Dziś z nudów polazłem do salonu PLAY. Patrzę, wiszą te startery RedBullMobile co LTE za 50 PLN działają bez limitów kilka miesięcy. No to jak typowa cebula próbuję wyrwać z wieszaka. Nie wolno nam tego sprzedawać odpowiada mi pani sprzedawczyni. Lat 25 góra, tapety naj🤬e jak w starym mieszkaniu żeby wyrównać niedoskonałości. Dupa jak po 4 porodach, laczki oczywiście jak baletnicy. To się pytam, dlaczego to wisi razem ze starterami, które można kupować. Odpowiedź: blebleblebleblumgumbla. Kolejny raz doznałem olśnienia, przecież ja żyję w Polsce.

Wiem. Ty masz jeszcze gorsze. Ale o tym nie wiesz jeszcze. Mistrzu ciętej riposty i "krulu" wrzucania gówna.
Oczywiście jak zwykle nie kumasz, że to był przytyk. Bo się ktoś na rowerze wyj🤬 i już to wrzucasz? Tak kolego, wszyscy tu znają ochevidets.ru. A ty robisz wyścigi, kto pierwszy coś wrzuci. Z nadzieją na wielki hajs z YT. Bo nic innego nie znajduję na wytłumaczenie twojego zachowania.
Oczywiście jak zwykle nie kumasz, że to był przytyk. Bo się ktoś na rowerze wyj🤬 i już to wrzucasz? Tak kolego, wszyscy tu znają ochevidets.ru. A ty robisz wyścigi, kto pierwszy coś wrzuci. Z nadzieją na wielki hajs z YT. Bo nic innego nie znajduję na wytłumaczenie twojego zachowania.
Umerto Eco ta gleba przewija się od miesiąca jak nie dwóch we wszystkich kompilacjach faili więc sp🤬alaj
Nie wypiła red bulla, albo nie założyła podpaski.
Tak czy siak zabrakło jej skrzydeł.
Tak czy siak zabrakło jej skrzydeł.

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

crankshaft napisał/a:
W w dupie mam RED BULLA. Dziś z nudów polazłem do salonu PLAY. Patrzę, wiszą te startery RedBullMobile co LTE za 50 PLN działają bez limitów kilka miesięcy. No to jak typowa cebula próbuję wyrwać z wieszaka. Nie wolno nam tego sprzedawać odpowiada mi pani sprzedawczyni. Lat 25 góra, tapety naj🤬e jak w starym mieszkaniu żeby wyrównać niedoskonałości. Dupa jak po 4 porodach, laczki oczywiście jak baletnicy. To się pytam, dlaczego to wisi razem ze starterami, które można kupować. Odpowiedź: blebleblebleblumgumbla. Kolejny raz doznałem olśnienia, przecież ja żyję w Polsce.
![]()
Ale tak jest wszędzie. Sprzedawcy mają klientów albo za idiotów, albo za złodziei. Wejdziesz do sklepu oglądasz coś, dotkniesz towar i zaraz słychać teksty, że nie wolno dotykać, proszę uważać, to nie na sprzedaż itd. albo jeszcze nie zdążymy wejść do sklepu, nawet dobrze nie wiemy co tam jest a już słyszymy "w czym mogę pomóc". Wiadomo, do samej pomocy od sprzedawcy nic nie mam, ale jak mi sprzedawca ma pomóc skoro nawet nie zdążyłem się za czymś rozglądnąć...

K🤬a, chyba muszę zacząć nagrywać. Nie czujesz klimatu. PLAY i RBM to jedno ścierwo. Na tych starych starterach można było działać za 50 PLN do 150 dni bez limitu żadnego w LTE. Skoro oferta jest niekatulana to na c🤬j to wisi obok tych, co są aktualne. Nie gdzieś wysoko (jako reklama) , na tym samym stojaku co możesz brać w obecnej ofercie...Startery wiszą nie do sprzedaży.
Gdzie uzbierać na kamerkę?
Gdzie uzbierać na kamerkę?

jakiś idiota budował tą hopke bo wybicie jest pod za małym kątem względem lądowania

@ Szeryfian, nie chcę zgrywać pana Miodka itp, ale wk🤬ia mnie jak ktoś wsadza z dupy słowa pokroju rozglądnąć w miejsce normalnego rozejrzeć. Na c🤬j to komu? A komu to potrzebne?