McSadol napisał/a:
będą z nich rasowi pedalarze ...
Chyba że Darwin się wcześniej o nich upomni.
Zakładam, że c🤬j co mu się stało - pewnie go przytkało, obił płuca i ma ryj obdrapany, bo w orzechu latał. W ogóle geometria hopy zj🤬a - ostre wybicie i malutkie lądowanie hen hen daleko, a pomiędzy nim dziura. Jak się nie umie latać i budować hop - to tak się kończy latanie na hopach z gapem.
Ale i tak mam do niego większy szacunek, niż do tych k🤬iów pedalarzy jeżdżących po drogach - ten przynajmniej próbuje sobie zrobić krzywdę, nikogo do tego nie angażując i nie narażając zdrowia i mienia innych.
Ale i tak mam do niego większy szacunek, niż do tych k🤬iów pedalarzy jeżdżących po drogach - ten przynajmniej próbuje sobie zrobić krzywdę, nikogo do tego nie angażując i nie narażając zdrowia i mienia innych.
xoxoConMan napisał/a:
Potracą ząbki, będą sobie lepiej lody nawzajem robić.
Zastanawia mnie, jak mocno ktoś Cie w życiu musiał skrzywdzić, żeby w zwyczajnej zabawie dzieciaków i jakimś wypadku, doszukiwać sie obciagania k🤬sów
Wujek w twoim beznadziejnym dziecinstwie, pewnie kochał Cie zbyt mocno w pupę
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Zastanawia mnie, jak mocno ktoś Cie w życiu musiał skrzywdzić, żeby w zwyczajnej zabawie dzieciaków i jakimś wypadku, doszukiwać sie obciagania k🤬sów
Wujek w twoim beznadziejnym dziecinstwie, pewnie kochał Cie zbyt mocno w pupę
Ojj tak byczq +1

Driver19cm napisał/a:
Zastanawia mnie, jak mocno ktoś Cie w życiu musiał skrzywdzić
Mnie twoje życie nie zastanawia wcale.
Za troskę dziękuję, mam się dobrze.