📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:47

Już sobie wyobrażam jak będzie cierpiał na zmiany pogody. Mi lata temu wiązadło naderwało przy kolanie i robi się nieciekawie przed deszczem.
Żal był wydać 100 złotych na ściągacze na kolana? Mi tam debili nie żal.
Zrzutka jest dobrowolna, więc przestańcie labidować, jakby was z ostatniego grosza rabowali. Choć tu akurat ktoś zabrał się za cwiczenia ponad swój intelekt więc ..kto ile ma empatii, niech pomaga.
Z masowego sportu do indywidualnego kalectwa, olewam typa, sam se winien
to coś podobnego do tych niepełnosprawnych umysłowo na szlifierkach (wolne chopper'y sa fajne i te duze turystyczne) ,
zrobić sobie taką krzywdę samemu sobie bedac (chyba) swiadomym co moze sie stać i jakie bedą konsekwencje?,
taki stary duzy i taki głupi dorosły facet,
nasze organizmy nie sa stworzone do takich rzeczy...
moze zmadrzeje i spokornieje przynajmniej...
zrobić sobie taką krzywdę samemu sobie bedac (chyba) swiadomym co moze sie stać i jakie bedą konsekwencje?,
taki stary duzy i taki głupi dorosły facet,
nasze organizmy nie sa stworzone do takich rzeczy...
moze zmadrzeje i spokornieje przynajmniej...
głupi opis.... uszkodzenie wielotkankowe jest - tylko aby NFZ zapłacił większą kasę , operacja troczków rzepki - pierdu, pierdu... zawsze można opisać i ksę zgarnąć ...nie do sprawdzenia... ORIF.... open reduction internal fixation... czyli standadowe zespoleie złama nia... i nie piszie o pierdowłach..zbiórka fake.... daj zdjęcia rtg, wiele słów zero faktów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie