👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i gość przygotowany pójdzie się wspinać, a nie jak ciotka po roku oglądania Gryllsa i wykupieniu połowy Dechatlonu pójdzie od razu na najcięższe podejście i mamy wieczorem wiadomości o kolejnej akcji TOPR

Ja nie wiem czy utrzymał bym się na ściane pochylonej na zewnątrz, co na pionowej, a co dopiero na pochylonej do wewnątrz. xD

@up
To jest budowa atlety masz siłę a do tego się nie męczysz jak taki koks
To jest budowa atlety masz siłę a do tego się nie męczysz jak taki koks

Ja się zastanawiam jak wyglądały jego pierwsze treningi... i ile papieru toaletowego na czyszczenie pozostałości po nich poszło
A tak zupełnie serio... pełen szacun... gościu jest zajebisty... większe mięśnie ma w środkowym palcu dłoni niż ja w całej ręce -.-

A tak zupełnie serio... pełen szacun... gościu jest zajebisty... większe mięśnie ma w środkowym palcu dłoni niż ja w całej ręce -.-

A z daleka wcale a wcale nie wygląda na jakiegoś koksa, taki, ot, zwykły koleś o miażdżącym uścisku dłoni
po tych trzech podciągnięciach się na jednym palcu musiałem pójść po chipsy... tak się zdenerwowałem

kiedyś jeździłem na ścianki żeby się po wspinać i wiem, że to jest cholernie męczące. To co gość robi jest niesamowite, a oglądając ten filmik pociły mi się ręce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie