Pewnej nocy mąż krzyczy przez sen: "Zaginaj..zaginaj!" Żona budzi się, cuci męża i pyta się: kochanie co Ci się śniło?
- A no śniło mi się, że goni mnie taki wielki mudżyn z wielką murzyńską pałą no a ja byłem nago więc uciekam, aż do szedłem do takiej wielkiej skarpy, poślizgnąłem się i już miałem spadać a ten murzyn wsadza mi palec w dupę! To ja krzyczę : Zaginaj bo spadnę!!!
- A no śniło mi się, że goni mnie taki wielki mudżyn z wielką murzyńską pałą no a ja byłem nago więc uciekam, aż do szedłem do takiej wielkiej skarpy, poślizgnąłem się i już miałem spadać a ten murzyn wsadza mi palec w dupę! To ja krzyczę : Zaginaj bo spadnę!!!
podpis użytkownika
Precz z polityką
szczególnie podoba mi się ćwiczenie w 3:11. Na dyskotekach grozi obrażeniami twarzy.
jak zobaczyłem wyczyny tego gostka, to to było moje pierwsze skojarzenie

Przed 60 rokiem życia pewnie będzie miał reumatyzm i prawdopodobnie nie będzie mógł ruszać palcami. Biedne te jego stawy.
Ale podziwiam go za chęci i hart ducha.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Ale podziwiam go za chęci i hart ducha.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."

Ej czy tylko ja to zauważyłem, ale to na samej górze przypomina mi "cycki"
Moment od 2:32
Moment od 2:32

Niesamowity gość. Ludzie nie mają pojęcia jak ciężko jest coś takiego zrobić. Ogromna praca do uzyskania takiej budowy, siły i tej łatwości pokonywania przeszkód. Szacunek dla gościa i trzeba to powiedzieć, kolejny przykład na to, że praktyka, poświęcenie i pasja jest receptą na sukces.
Możliwe,że Polak - popatrzcie na klapki w 0:54
EDIT
Cofam co napisałem, ma co najmniej 2 pary klapek - nie może być Polakiem.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
EDIT
Cofam co napisałem, ma co najmniej 2 pary klapek - nie może być Polakiem.
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not MarioBut I'm still oldschool, like Atari, yo!