👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:01

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ziembix napisał/a:
kawał byka a darł sie jak małe dziecko .
Przyłóż sobie rozgrzany pręt do pleców, zobaczymy czy będziesz się śmiać czy wrzeszczeć.
Przepraszam, czy tylko mi się skojarzyło ze znakowaniem bydła rozżarzonym metalem?

nkee napisał/a:
Co to jest siła 5 Juli?
Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Joula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.
Dariu$H napisał/a:
Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Jula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.
Pierwsze słyszę, że ciało A uderza w ciało B z jakąś energią. Ciało A ma jakąś energię, czy to kinetyczną, czy potencjalną grawitacji, która podczas uderzenia zamienia się w inny typ energii, bądź wytwarza się jakaś energia. Rozumiem jakby ciało A uderzało z jakąś siłą.
P.S. Fajny masz nick.

Potwierdzam gorące są łuski, zwłaszcza od naszego rodzimego UKM 2000 : D Ale że mają moc 5 Juli to jakoś nie zauważyłem, bo często i gęsto mi sie zdarzyło oberwać łuską od ukma czy beryla i jakos mnie nie oszołomiło mocą ; >

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie