Później gość będzie ściemniał: "Popatrz kochanie , jak córeczce szybko wypadły przednie mleczne zęby"
Ten chlew by najpierw posprzątał jak już coś nagrywa. J🤬y dzieciorób jen !
Ale oblech. Coś mi się zdaje, że lubi się kąpać z tymi dziećmi.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Ten chlew by najpierw posprzątał jak już coś nagrywa. J🤬y dzieciorób jen !
Porządek w domu mając trójkę gówniaków w wieku żłobkowym i przedszkolnym... Ty weź się p🤬lnij bo to jak oczekiwanie aby świnie przy paśniku nie srały.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
otomin napisał/a:
Jak on zdołał zrobić 3 bachory, jak?
Zapytaj sąsiada

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Zapytaj sąsiada
Gorzej jak żona to taka sama locha jak kilka filmów wyżej na hardzie co opierala galę gościowi

~Velture Ze wsi nie jestem to się może nie znam ale zdaje się że świnie nie srają przy paśniku. oO
świetny ojciec, umie zapewnić dobrą zabawę dzieciom
i to nie sarkazm,
choć w dobie p🤬dowatych tatuśków i sc🤬jowiałych mam, może wydać się to dziwne
i to nie sarkazm,
choć w dobie p🤬dowatych tatuśków i sc🤬jowiałych mam, może wydać się to dziwne
~Velture napisał/a:
Porządek w domu mając trójkę gówniaków w wieku żłobkowym i przedszkolnym... Ty weź się p🤬lnij bo to jak oczekiwanie aby świnie przy paśniku nie srały.
Nie mierz innych swoją miarą.
Porządek to po pierwsze stan umysłu, który przekłada się na otoczenie.
Velture napisał/a:
Świnia wbrew pozorom to czyste zwierzę, nie ma zwyczaju srać tam gdzie je i śpi.
Velture napisał/a:
K🤬a niby taki inteligent A nie wie że świnie nigdy nie sraja tam gdzie jedzą, świnie nie są głupimi stworzeniami zawsze znajdują kont w którym sraja wszystkie razem nie ważne czy jest ich kilka czy kilkadziesiąt w patyku.