Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:42
konto usunięte 2013-04-21, 23:25
ujebutor napisał/a:

Prawda jest taka, że murzynom łatwiej budować mięso - to naukowy fakt wynikający m.in. z różnic endokrynologicznych.

Nas, białych, obdarzono w większą inteligencję oraz spryt, dzięki czemu nie używamy 'motherfucker' jako przecinka i chcąc osiągnąć jakieś wyniki musimy zadbać o technikę.

jak widzę to całe polskie bydło to bez problemu mogę stwierdzić że to jednak czarni są obdarzeni większą inteligencją

no ogólnie żałosny debilny filmik który pozytywne wrażenie może zrobić na ćwierćinteligentach którzy nie przekroczyli 16 roku życia...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-22, 14:22
Najlepszy filmik motywacyjny jaki widziałem
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 9:30
Czy to wazne ze oni sa czarni czy biali?czy maja glowe do robienia kasy?facet daje ludziom przesłanie w kazdej rzeczy ktora robisz!nie poddawaj sie niezaleznie od sytuacjiw ktorej sie znajdujesz!udzwignij to!idz do przodu!nie zalamuj sie!nie siedz w domu!działąj!!!!dla mnie jest to niesamowite przeslanie i zawsze kiedy zaczynam trening ogladam to i uwierzcie mi,mam wiecej motywacji i sily do trenowania!!!szacunek dla tego faceta!!!pozdr
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem