czekałem z niecierpliwoscią aż sie wyp🤬oli
i w koncu marzenie sie ziściło

ha ha a Chinczyki sie śmieją z kolejnego kretyna co sobie zamontował ich hamulce w rowerze

Eh, myślałem, że się sp🤬oli jakoś razem z paletami... Cóż za rozczarowanie...
podpis użytkownika
www.feranos.eu
To jest k🤬a Bike trial ludzie! Jak was boli to nas dopiero swędzi. Brawa dla pana co się z palet sp🤬olił. Mnie tez się zdarzyło wyj🤬. I zapewniam was ze za 5 minut on tam z powrotem wskoczył.

xqwzts napisał/a:
To jest k🤬a Bike trial ludzie! Jak was boli to nas dopiero swędzi. Brawa dla pana co się z palet sp🤬olił. Mnie tez się zdarzyło wyj🤬. I zapewniam was ze za 5 minut on tam z powrotem wskoczył.
Skoro wskoczył, to ja chce widzieć jak przyj🤬 mocniej.
Bo tu podniósł się od razu, marnie.
0:23 - spoko, że powtórka zaczyna się zanim spadł pierwszy raz

podpis użytkownika
U mnie w porządku, a co słychać u Was?
Anacomioni napisał/a:
Skoro wskoczył, to ja chce widzieć jak przyj🤬 mocniej.
Bo tu podniósł się od razu, marnie.
Zasada jest taka ze jak chcesz uprawiać jakiś sport ekstremalny to w pierwszej kolejności musisz się nauczyć spadać tak żeby samemu wstać, A jak chcesz filmiki trialowe za których ludzie zęby gubią to YT polecam. Jak znajdziesz to się możesz z nami w temacie podzielić.
Polecam ogólnie zainteresowanie się sportem bo to nie są tylko śmieszne rowerki bez siodełka.To swietna zabawa jednak wymagająca masę treningu i cierpliwości. Jak ktoś chce sie dowiedzieć czegoś więcej o sporcie to PM do mnie.
tak tak fajny sport ale to jest sadistic. Miał sie zabić.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Już myślałem, że to będzie jakiś suchar i koleś po prostu będzie dobrze jeździł...